Ledig natt

Datum:2008-09-29 Tid:20:03:53   I kategorin:Allmänt | 4 Kommentarer

Japp, inatt är man ledig! Men jag ska på skyddsombudsutbildning i Norrköping imorgon, så jag kommer ju jobba då istället. Plus att jag ska jobba imorgon natt också. Kommer nog bli lite tufft det!!

Så nu ska jag äta lite och kolla på "Färjan" det var nån dokmentäraktigt om Cinderella. Haha! Ser man på Rederiet, måste jag ju kolla på det! :P

Och vet ni vad jag såg på reklamen förut? DESPERATE HOUSEWIVES BÖRJAR IMORGON!! :D Jippie!! :D Fast tyvärr ska jag ju gå till jobbet då, men får väl spela in det :P

Puss å godnatt

Måndag

Datum:2008-09-29 Tid:13:38:42   I kategorin:Allmänt | 5 Kommentarer

Nu har jag precis kommit hem från stan, har vart inne där en sväng och växlat tillbaka mina pengar som blev över från Bulgarien. Blev 2000 kr över, så det är ju ändå ok! :)

Sen var jag inne på Lush en sväng och köpte en schampookaka, balsam, en ansiktsmask och två badbomer :D Mamma fick ju massa grejer därifrån när hon fyllde, och sa att jag måste testa schampoo och balsamet därifrån, hon sa att det var jättebra! Att håret blev så mjukt och lätt och fluffigt och luktade så gott! Så jag ska prova! :)


Den här schampookakan köpte jag


Och denhär badbomben. Den ser kankse inte så rolig ut, men den luktade jättegott! "Snabbfräsande och mineralrikt bad med rött Hawaiianskt havssalt. Enormt terapeutiskt med upplyftande cypress och sandelträ. Ett stärkande och fantastiskt välgörande bad som gör underverk för trötta muskler och torr hy." stod det om den.

Så det blir nog ett långt bad med badbomd och ansiktmask efter träningen ikväll! :) Och sen testa nya schampoot och balsamet! :) Om det nu blir någon träning, får se hur det känns framåt eftermiddagen. Jag måste ha urinvägsinfektion. Jag tror verkligen det. Under den korta tiden jag var på stan, fick jag sprínga på toa 2 ggr och sen när jag var och handlade på Maxi 2 ggr till. Och då hade jag nästan inte drucktit nåt heller. Får väl se om den när läkaren hör av sig i eftermiddag, om proverna visade nåt! :S För det kanske inte är så lätt att träna, om man måste springa ut på toa var 5:e minut :( Faan..

Ja, för övrigt är det nu konstaterat att min hårddisk är paj. Så jag ska skicka in den till LG, se vad de gör åt saken. :(

Nu ska jag göra iordning portersteken, så den är klar tills Benny vaknar :)

Puss å hej


Varför??

Datum:2008-09-28 Tid:21:05:48   I kategorin:Allmänt | 7 Kommentarer

Jag ser ju att ni läser, varför kan ni inte bara skriva "Hej"? Kommentera nåt i alla fall. Alltså, det är ju mååånga människor som läser varje dag. Flera stycken av er vet jag vilka ni är. Fast ni inte tror det. Undrar om ni inte vill att jag ska veta. Vad är det som är så hemligt med det? Och om ni nu bara "läser i smyg", så tänk er för vad ni säger till mig, när ni prata med mig eller sms:ar med mig. Ibland säger ni saker som ni inte borde veta. Saker som bara står här.

Tycker bara det känns lite konstigt. Varför ljuga?



Länge sen

Datum:2008-09-28 Tid:12:30:04   I kategorin:Allmänt | 8 Kommentarer

Nu var det länge sen igen. Har inte haft tid i veckan och skriva någonting här alls! Det har vart fullt upp. Plus att min dator är paj, och jag har försökt fått iordning på den. Men det går inte! Så, jag frågade Roger igår, om han hade lust och hjälpa mig någon dag med det, och de skulle ändå till Biltema och Ikea idag, så de kommer hit sen och kollar på datorn!! :D Hoppas han kan fixa den. Han trodde det kunde vara modekortet som gått sönder. Men han skulle testa nåt annat först, sa han. Jaja, aldrig mer en LG dator då. Som Ingrid sa: "LG ska hålla sig till microvågsugnar!" Haha, det kankse ligger nåt i det! ;)

Ska plocka iordning lite nu och sen göra en äppelpaj tills de kommer :) Kanske ska prova och starta min dator igen också, vem vet, den kanske hoppar igång nu! :P


Isdrink utanför hotellet i Sunny Beach

Middag hos Andreas och Lovisa

Datum:2008-09-21 Tid:10:56:49   I kategorin:Allmänt | 4 Kommentarer

Igår eftermiddag/kväll var jag hos Andreas och Lovisa en sväng. Kollade lite på bilderna (hann inte med alla) och filmen från katamaranen.

Sen gjorde Andreas mat till oss, vilken karl!! ;) Klyftpotatis, fläskfilé, champinjoner och sås. Var jättegott, Andreas!! 


Middag :)

Inte långt efter vi ätit klart ringde Benny, och sa att de skulle vara i Åby redan 20.10, enligt gps:en. Jag som hade räknat med att de inte skulle komma hem förens efter 22. Så alla bilder hann vi inte gå igenom. Får ta de nåsta gång!  

När jag gick ifrån Andreas och Lovisa och skulle gå till bilen, slog jag en blick över gatan som man gör, när man letar efter sin bil. Och den fanns inte! Herregud! Tänkte, så himla förvirrad kan jag ju inte vara så jag glömt var jag ställt bilen! Men sen såg jag ju den blåa golfen. Aha, just det, Jennys bil ja! Haha! Total sinnesförvirring för några sekunder!

Måste säga att det gick väldigt bra att köra den bilen, den var så himla lätt och smidig, jämförelsevis med Audin. Och växlingen gick bra, jag trodde jag hade glömt bort det! Ska väl ta och ringa Jenny nu vartefter och se om hon är vaken, så jag kan lämna tillbaka bilen. Hon var på kräftskiva igår när vi kom hem, så bilen har bott i vårt garage inatt.

Annars blir det en heldag hemma, eller, rättare sagt i tvätstugan. Har hur mycket tvätt som helst!! Och alla nya kläder jag köpte i Bulgarien, som måste tvättas själva första gången. Det kommer ta hela dagen! Hoppas bara det finns någon stuga ledig! Skulle vara så typiskt óm det inte fanns, bara för att jag inte har bokat.


Födelsedag

Datum:2008-09-20 Tid:14:25:49   I kategorin:Allmänt | 3 Kommentarer

Jaha, då var man hemma i kalla Sverige igen! Shit vad det är kallt här! Fick sätta på alla element här hemma när jag kom hem.

Igår fyllde mamma år, 44 år. Hon börjar bli gammal nu! ;) Jag hade ingen bil, så jag kunde ju inte åka till dem, plus att jag jobbade till kl 18 på kvällen. (Ok då, jag gick faktiskt hem kl 16). Så de kom in till Linköping och vi skulle äta på Gula Huset. Jenny var snäll och skjutsade in mig till stan, igen. Vi satt där länge och åt och pratade, satt i 3 timmar! Tiden bara sprang iväg. På förmiddagen hade Jenny kört in mig till stan igen, så jag handlade present till mamma, från oss alla i familjen. Köpte en stor box med massa schampoo, duschtvål, krämer och grejer på Lush. Hon blev jätteglad! Hon fick två olika ansiktsmasker, som skulle förvaras i kylen. Den ena av dem, såg ut som chokladmousse, och luktade som chokladmousse! Den ska jag köpa själv nästa gång jag är i stan och testa!!


Mamma och Pappa


Amanda och Victor


Hela den boxen var full med duschgrejer! Vill också ha!! :)


Amanda med sin glassefterrätt


Jag hade köpt en T-shirt till Victor i Bulgarien:
"My sister was in Bulgaria and all I got was this losy t-shirt"


Pappa fick en likadan, fast med dotter, istället för syster.


Mamma fick en blomring

Amanda fick en Billabong munkjacka, vit med rosa stora blommor på. Jag köpe en likadan till mig själv, så nu har systrarna P samma tröjor!! ;)

Idag har jag bränt alla mina bilder jag hade i datorn, för jag har nog fått virus eller nåt. Datorn är heldum. Nu går den inte igång alls. Men som tur fick jag över bilderna till Bennys dator!

Var med Evelina, Enya och Jenny ett varv runt kanalen på förmiddagen. Ringde Jenny och frågade om jag fick låna hennes bil ikväll. Och då var de precis på väg ut. Så hon frågade om jag inte skulle med. Jag skulle ändå gå till Hemköp, för det är helt tomt i kylskåpet.

Fast jag gjorde nåt som jag aldrig gjort förut, och som jag trodde att jag aldrig skulle göra! Jag köpte RISGRYNSGRÖT PÅ KORV!!!! Ahhhhh!! Jag gör allid egen annars. Gillar inte korvgröten. Men när vi var ute och gick, sa Evve att hon skulle hem och göra gröt till Enya, och jag blev så sugen på risgrynsgröt! Men jag åt upp en hel korv, det var faktiskt ok ändå. Fast, det är klart, har man vart i Bulgarien en vecka, är all mat god!! :P Så det kankse är därför. :P

Efter vi hade handlat, fick jag ta med Jennys bil hem direkt. Herregud, köra manuell bil! Det var inte igår!! Haha!! Nu måste man ju koppla! Växla var inget ovanlig, jag har börjat växa Audin själv när jag kör, den drar mindra då. Men vänsterbenet rör man ju aldrig. Men det går nog bra, är ju bara motorväg till Norrköpng/Åby, så det går nog bra!! Haha!!

Tack så jättemycket för lånet av bilen, Jenny! Jättesnällt! Och för skjutsen igår, alla gånger! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka till Andreas och Lovisa. Jag skulle få middag där! :D Och så ska jag visa alla bilder från Bulgarien. 1300 bilder, med bara min kamera! Sen har ju Sandra massa bilder, vet inte exakt hur många, men många är det nog med!!

Och sen ska jag hämta Benny ikväll, han kommer hem idag!! <3 Han trodde han skulle vara i Åby vid 22-tiden! :)

Och nu undrar ni säkert varför jag inte skriver nåt om Bulgarien, men jag gör det nog i nästa inlägg, eller nåt. Hinner inte riktigt nu.

Vill ni se bilder är det bara att säga till, jag visar så gärna! För jag kommer nog inte lägga upp 1300 bilder på bloggen! Hehe! Plus att jag har en film från när vi åkte katamaran där nere, typ 45 min lång tror jag! Den måste ni komma och se! :)

Nu blir de duschen - svensk dusch!! Haha!! Så skönt!!


Kan ju avsluta med en bild med världens godaste drink! Någon jordgubbstekila,
tror jag att det var. Underbart god! Blev ett x antal sånna under veckan :P


Nu åker jag!!

Datum:2008-09-10 Tid:09:59:55   I kategorin:Allmänt | 4 Kommentarer

Hej då Sverige, nu åker jag!! :)

GRATTIS SANDRA!!! :D

Fansen vad jag är nervös.. Skitorolig i magen!! Haha!! Och så håller jag på o blir förskyld också, vilken jäkla tajming.. :S Amanda som smittade mig.. :( Men jag har druckit sånna där himla äckliga droppar som ska motverka förskyldningen hela morgonen.

Träffade David igår på stan, när jag och Jenny stod och väntade på Jennie. David!! <3 Det var länge sen!! Jag lovar, jag ska höra av mig när jag kommer hem igen! Han bodde ju nästan hos mig för länge sen. eller länge sen, typ ett och ett halvr år sen. Han var jämt här då! :) Saknar honom!!


Jag och David :)

Nä, nu ska jag gå och stänga väskan och väga den igen. Hehe, 20 kg är inte mycket packning inte!! :P

Färdigpackad!

Datum:2008-09-09 Tid:20:48:28   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Nu har jag precis packat klart! Vägde bagaget, resväskan väger redan 12.2 kg! Och då är ju inte schampoo och balsam och alla de, badrumsgrejerna, med. Handbagaget 1.9 kg än så länge. Man får bara ha 20 kg sammanlagt, varav max 5 kg handbagage. Det är inte mycket!! Får inte handla alltför mycket!! Haha!!

Lägenheten vi var och kollade på, var såååå fin! Det var jättefin! Ljus och fin. Jag gillade den massa! Och det gjorde även Jennie, så jag hoppas att hon får den! :)

Om exakt ett dygn har vi precis landat!! :D Frågan är om vi har hunnit få tag i någon parasolldrink då eller inte. Men eftersom det är födelsedag i morgon och allt, måste vi ju fira!! :D Sandras dag på riktigt, min på låssas ;)

Och nu mina vänner, nu håller ni inte på och ringer och sms:ar mig massor när jag är iväg!! För jag vill inte ha någon dyr mobilräkning när jag kommer hem!! :P

Tänkte även försöka skriva lite här, i alla fall någon gång, så ni vet vad som hämder. Så ni får se lite bilder! För jag tänker inte skicka några vykort, ni får kolla här istället!!

Packar

Datum:2008-09-09 Tid:15:34:38   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Håller på och packar nu. Tvättar lite också. Sista maskinerna islängda nu. Hinner lagom torka till imorgon.

Kollade precis vädret:

25°C I SUNNY BEACH IDAG!!! WOHOOOO!!!

Fast det låter inte så mycket ändå, 25°C. I grannstaden var det 28°C, den som bara ligger 3 km bort. Konstigt. Vad är det för en kall håla vi ska till! :P

Jag är nervös nu. Flyget. Usch. Det blir väl en Stig Helmer på Arlanda imorgon så här dags: "Jag kan flyga, jag är inte rädd" :P Haha!!

Packa vidare, sen klä mig, för jag och Jenny ska följa med Jennie på lägenhetsvisninge ikväll. Hon ville ha lite fler ögon som kollade! Och jag tror det blir en jättebra lägenhet, sen var verklegen jättefin på bilderna! Ljus och fin. Sovalkoven var i rosa, så jag skulle lätt kunna ta den!! :P


Imorgon <3

Vindsrensning!

Datum:2008-09-09 Tid:14:00:05   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

I söndags var det stora vindrensningsdagen i S:t Anna. Jättekul, massa gamla saker hittade jag!! :)

Jag åkte till Sandra först på morgonen, var nog där halv tio eller nåt. Hade stannat till på ICA i Norrköping och köpt frukost till oss! SVENSKA JORDBUGGAR, vanlijyoghurt, färskt bröd och pålägg! Mumma! :)

Stackars lilla Sandra sov när jag kom, hon hade precis somnat om, för hon hade haft tvättstugan tidigt på morgonkvisten. Men det var bara att upp och hoppa och sätta sig vid nydukat frukostbord! :)


Frukost

Vi satt och plannerade lite till inför resan och så, sen åkte jag vidare till S:t Anna. Maten var klar lagom när jag kom, perfekt! ;) Pappa hade gjort kalopps, såååå gott!! :D

Victor fick sitt paket också...


Hmm.. Vad kan det vara?


Och så fick han sin tröja till slut!

Sen ägnade vi hela eftermiddagen uppe på vinden. Gud vad mycket skit man har! Men så mycket roliga saker man hittade också! Jag fotade massa grejer, är ju kul att ha dem på bild istället för i en kartong på vinden:


Några av mina pingsispriser :D


Mina första glasögon :S Vad tycks?? :P


Hmm?? Något skrivet på en mattebok.. Vad fick man allt ifrån?? :S


Sandra har skrivit på min bok: "Pullan har fem tänder och två tår, sånt är livet" 
när vi givk i 5:an. Ok????

Och så hittade jag alla hundra miljoner saker som man har samlat på: tepåsar, servetter, kapsyler, suddigum, hockeybilder, frimärken, bokmärken.... Ja, massa saker, jag tror jag och Sandra samlade på ALLT när jag var mindre!
 
Hur som helst var det väldigt kul och kolla på alla gamla grejer! Lite sorgligt också, man hittade ju saker som man inte trodde man hade kvar, som bara ger en dåliga minnen också...

Nu är det jättefint uppe på deras vind i alla fall!!

Tidig morgon!

Datum:2008-09-07 Tid:07:57:04   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Jag kan inte sova! Har legat vaken till och från sen kl 5. Så, nu ger jag upp! Ska nog bara äta lite frukost, och sen hoppar jag inte i duschen och åker till Sandra direkt! Kankse åker och väcker henne! :)

Igår kväll var vi nere hos Evelina en sväng efter maten. Benny hade fixat alla lampgrejer, så han satte upp dem åt henne! Jättefint blev det! Ett helt annat rum! Tänk vad lite ljus kan göra! :)

Vi hade med en matlåda till henne också, för hon sa tidigare på dagen att hon hade tänkt göra potatisgratäng, men inte orkade. Och jag gjorde ju det tills Benny kom hem. Fösrökte och göra lite bara, så allt skulle gå åt, men det är verkligen svårt att plannera hur mycket som är lagom! Eftersom vi är borta både idag och imorgon (och förhoppningsvis kommer äta mammas och pappas goda mat) kan ju inte maten stå i vår kyl och bil gammal. Tyvärr går det ju inte och frysa gratängen, så, istället för och kasta den, tog vi med den till Evelina! Hon blev jätteglad! Hoppas den smakar sen idag! :) (Fast, är det inte så att du inte åter lök, Evelina? Kom på det nu. Det är lök i! Så du får väl pilla lite i maten! ;) )

Jäkla foten då! Herregud vad ont den gör idag! Blev kankse lite mycket gående igår. Är ju inte van! Känns som en blandning av träningsvärk och vanliga fotvärken. Haha, jag kankse fick träningsvärk av att gå på marknaden!! :P

Duchen, frukost, Sandra, sen S:t Anna! Bäst och sätta fart!!

Marknad i Borensberg

Datum:2008-09-06 Tid:15:47:17   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Idag var det marknad i Borensberg, en väldigt regnig marknad!

Anna och jag hade bestämt oss för att åka dit, men innan dess, var jag tvungen och åka in till stan och växla pengar. För när jag var där igår efter bion och skulle växla, fanns det inte så mycket bulgariska pengar (leva, har jag lärt mig att de heter nu :) ). Därför fick jag "boka" pengar tills idag! :)

Och när man ändå är inne i stan så tidigt på morgonen, varför inte äta lite frukostbuffé på något hotell?? :D Mumma!! Åkte till Scandic nere vid Stångån först, men det var fullt där, vi fick inte plats. Så det blev på Scandic inne i stan, där mittemot Komvux. Och gott som bara den var det!! :D Frukostbuffé är det bästa som finns!! :D


Anna, första sittningen


Jag, första sittningen


Åhh, efter sittning två, proppmätta! Men såååå gott!

Sen bar det av mot Borensberg! Under vägen dit, ökade regnet bara mer och mer. Så det regnade riktigt mycket när vi kom fram. Men, det finns ju inga dåliga väder, bara dåliga kläder, eller hur? :P (Vilket vi märkte lite senare..)

Vi gick runt där bland stånden och tittade, jag hittade äntligen t-shirten Victor tjatat om hela sommaren, så den köpte jag till honom. "Riktigt män rakar pungen med motorsåg" stod det på den! Haha!! Har bara hittat med vinkelslip innan, men eftersom han är skogshuggare i grund och botten, måste han ju ha med motorsåg! Så jag hoppas han blir glad imorgon bror, när han får den! <3


T-shirt till Victor
 
Köpte även lite andra grejer:


En vetekudde


Ett nyckelskåp

Och sen självklart en strut brända mandlar!! :P

Och föresten, kolla in på Annas blogg och titta på fatet hon köpte! Så himla fint! Ett sånt hade jag också vilja haft, men jag har ju ingen plats för det. Och Benny hade väl blivit galen om jag kommit hem med ännu mera "skit"!! Haha!!

Efter vi gått där i ett par timmar, började det bli riktigt blött och kallt, så vi bestämde oss för att ge oss av hemmåt. Började kännas i foten riktigt ordentligt också, och nu efteråt värker det i den :( Himla fot :( 

Stannade till på Hemköp för att handla lite, jag tänkte göra mat till Benny kommer hem ikväll, när de nu blir. Han är ensam på jobbet idag, så har han otur får han jobba 12-timmarspass och kommer inte hem förens efter sex ikväll. Hur som helst, jag tänkte göra potatisgratäng, fläskfilé, tzatziki och sallad :) Det var länge sen!

Så, tack för idag, Anna, det var länge sen vi sågs sist! (Ja, om man inte räknar 12 min i skiftbytet) Jättetrevligt! <3

Imorgon ska jag åka till Sandra, ska plannera vad vi ska packa inför resan :) Onödigt om båda tar med sig en stor tub tandkräm ju! :P Och om det var fint väder skulle Benny med också, och koppla in hennes tvättmaskin. Anledningen till att det ska vara fint väder om han ska med, är att han skulle åka mc dit, och sen fortsätta till sina föräldrar efteråt, medans jag kör bilen och åker till min. För imorgon eftermiddag ska vi röja på vinden i S:t Anna!! Haha!! Så kul!! Förstår vad massa gammalt kul man kan hitta där!! :D Så antagligen sover jag över hos dem, och åker hem på måndag.

Då är det natt som gäller igen.. :( Usch.. Men som tur är, behöver jag ju bara jobba en natt, för PÅ ONSDAG ÅKER VI JU!!!! :D Tisdagen blir väl en tvätta och packardag.

Har börjat skriva en lista på vad jag ska ha med. Tänk om man glömmer nåt jätteviktigt. Passet. Eller pengarna. Hemska tanke!

Har faktiskt inte kollat hut många grader det är i Sunny Beach idag.

Herregud, nu låter det som flyglarmet ute! Men, det är ju lördag ju! Det ska inte låta då!! :S Hallå?!?! Vad händer? Börjar det dra ihop sig mot krig?? :S

Jaha, kankse bäst att gå ut i köket då, och börja förbereda lite, ifall det nu skulle vara så att Benny faktiskt får sluta till kl 16.

Puss å kram alla mina vänner!!


Nya chokladen

Datum:2008-09-05 Tid:20:48:23   I kategorin:Allmänt | 3 Kommentarer

Ja, nu har jag testat nya chokladen! (Hittade den på Hemköp nere i stan, den bredvid Åhlens, Lollo!! ;) ) Men nä, de var inget direkt och ha! Alltså, det var ju Marabou choklad, och den är ju god som vanligt. Sen var det som hackade kexsmulor i, lite som Fazer Blås ena kaka, men kexsmulor i. Men jag tror att det skulle vara en nyttigare variant av choklad, för det stod på framsidan hur många kcal det var i. Och det är ju inte direkt man skriver ut med nöje på godis! Men chokladen smakade havre! Haha!! Ja, som om det skulle vara sånna här havrekakar i! Så, jag rekomenderar den inte! Ska man äta choklad, behöver man inte se kcal just då, och faktiskt äta de gamla hedliga kakorna som redan finns!! :P

Men vi testade en ny till grej, när vi ändå köpte godis! Daim med forest fruit-smak. Och den var faktiskt god! Den kan jag däremot rekomendera!! :)


Väder i Bulgarien

Datum:2008-09-05 Tid:11:42:17   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Idag är det i alla fall 24°C i Sunny Beach! Det tar sig! Men det konstiga är, att i Nessebar, som ligger bara 3km från Sunny Beach, är det 27°C. Får väl hålla oss mera där, på stranden där!! :P

Nu är det inte långt kvar!! *längtar*


Snart är vi här!! <3

Lägesrapport.. Igen..

Datum:2008-09-05 Tid:11:12:14   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

God Morgon, God Morgon!!

Sov visst lite länge idag, har precis gått upp! Eller, ja, kankse en timme sen, har hunnit sitta här ett tag och pratat med Jenny också.

Foten är mycket bättre idag!! :D Känns riktigt bra!! Det är ju stel lixom, jag haltar inte, men kan inte gå snabbt allt. Så gå väldigt sakta gäller nu! Och sen är det något konstigt knak i foten också. Ibland knakar det ju i lederna när man böjer sig ner och sånt, och så gör det i foten nu, varje gång jag reser mig upp, fast själva knakljudet är typ dubbelt så högt. Inte riktigt samma typ av knakljud helt enkelk. Så något är väl lite trasigt där inne än. Det är ju fotknölen som är öm, och sen senana som man känner från fotknölen, på utsidan av benet, ungefär halvvägs upp mot knät.

Nu ska jag ta mig lite frukost och sen hoppa in i duschen!

Ny choklad

Datum:2008-09-04 Tid:23:49:50   I kategorin:Allmänt | 12 Kommentarer

Nu när jag ser så mycket på tv, kan jag ju faktiskt reklamen som går där. Och ICA gjorde reklam förut om Marabous vanliga chokladkakor, att de var två för 25:- tror jag. Ena kakan som visades då, var Marabous nya, Amigo. Sandra hade ätit den på jobbet för ett tag sen, för det var tydligen någon på hennes jobb, som kände någon på Marabou eller nåt sånt, och hade med sig smakprover på den nya kakan.

Så jag gick in på Marabous hemsida, för att se om kakan fanns med där. Men inte då! Nyheterna som fanns där var bara om Daim. Hallå!! Gör man inte reklam för det nya? Jag vill ju veta exakt vad de är för kaka! För Marabou är ju livet.. ;) (Kankse jag inte får säga, som jobbar på Cloetta, men det är ju bara sanningen!!)

Men Sandra sa att den var underbart god, smakade som en blandning av Marabous Digistivekaka och Cloettas Sportlunch, sa hon. Fast godare! :)

På ICAs hemsida hittade jag i alla fall reklamen, så, såhär ser kakan ut (och lite annan smygreklam):



Får se till och gå in i en affär imorgon innan bion och se om jag hittar den, för då kan vi ju smaska på den till filmen!

Vi ska se andra Arnfilmen imorgon. Inte för att första var speciellt bra, den bara var. Lite som Sagan om ringen och Harry Potter, inget bra, men man ska ha sett dem!


Hittade ingen bild från nya filmen, så gamla får duga :P
Undra hur blå hans ögon är i verkligheten...


Nä, mina vänner, nu ska jag gå och lägga mig. Eller i alla fall lägga mig och läsa lite. Men jag annar att de flesta av er redan sover så sött, förutom Anna och Benny då, som jobbar natt! Hoppas natten går fort för er, så ni får helg snart! Och Anna, akta lådstaplaren! Du måste ju vara hel tills lördag! <3 Och Benny, akta alla utstickande kroppsdelar som skulle kunna fastna någonstans, när du är runt och pillar! ;) <3 Risken finns väl för att inte Sandra sover än heller, men du måste! Det kommer vara en jättejobbig dag imorgon, du kommer vara helt slut efter allt! Lova mig att ta de lugnt! Och håll ingenting inne! Krama Fille och Therese från mig med. <3 Ring imorgon! Kommer tänka på er hela dagen!

Puss
God Natt

Leilabok

Datum:2008-09-04 Tid:22:54:36   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Förra veckan beställde jag Leilas bok A piece of cake. Så den har jag suttit och blädrat i nu, jättefina bilder i! Och massa, massa goda saker i! Gud vad jag ska baka sen, bara vi får helfrys! :) Älskar att baka, gjorde det jämt när jag bodde hemma, nästan varje helg. Men sen har det liksom dött, eftersom man inte har plats för massa bröd och muffins och bullar i en liten lägenhetsfrys. Plus att då fanns det ju alltid massa folk hemma som åt det man gjorde. Jag ställer mig ju inte och gör bullar till mig själv direkt. Så då hoppas jag att alla nära och kära kommer hit och fikar!! Haha!!



Frågor!

Datum:2008-09-04 Tid:22:32:34   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer

Ja, i brist på annat, här i min ensamhet.. :P


1. Vad är klockan? 22:23

2. Ditt namn: Louise

3. Smeknamn? Lollo

4. Piercings: Nej

5. Ögonfärg: Blågröna

6. Födelseplats: Norrköping

7. Favoritmat: Grillat med tzatziki

8. Någonsin varit i Kalifornien? Nej, och vill nog inte direkt dit heller

9. Någonsin tapetserat något med toalettpapper? Hmm, tror inte de, inte vad jag kommer ihåg i alla fall!!

10. Älskat någon så mycket att du börjat gråta? Mmm

11. Varit med i någon bilolycka? Nja, köra på harar och grävlingar, om de räknas? Och lite andra saker som vart i vägen.. :S

12. Krutonger eller baconbitar?  Krutonger

13. Favoritdag på veckan? Fredag

14. Favoritrestaurang: Gula Huset

15. Favoritsport: Räknas aerobics? Annars pingis, helt klart!! :P

16. Favoritdrink: Orgasm

17. Favoritglass: Vet inte om jag har någon direkt favorit. Magnum funkar alltid! 

18. Walt Disney eller Warner Bros: Disney

19. Favorit-snabbmatrestaurang: Stångebro Gatukök

20. Vilken färg har din sovrumstapet? Grå-vit eller nåt sånt. Ljus neutral är den

21. Hur många gånger kuggade du på teoriprovet? Klarade på första! :D

22. Vem fick du ditt förra mail ifrån? Mamma

23. Vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort? Någon möbleaffär, som det ser ut just nu!  

24. Vad gör du oftast när du är uttråkad? Går ut och går, eller ringer någon

25. När går du och lägger dig? Olika var tredje vecka ungefär, eftersom jag jobbar 3-skift

26. Vem kommer kopiera dom här frågorna från din blogg? Hmm, chansar på Evelina ;)

27. Hur lång är du? 173 cm

28. Vilket tv-program missar du inte? Ser inte på TV knappt. Men det skulle väl vara husfruar i sånna fall!

29. Senaste person du gick ut och åt middag med? Benny <3

30. Ford eller Chevrolet? Ford

31. Vad lyssnar du på just nu? Reklamen på tv

32. Vilken är din favoritfärg? Gillar rosa nu :P

33. Hav eller flod? Hav

34. Hur många tatueringar har du?: Ingen, och kommer aldrig ha heller :(

35. Har du någon gång kört slut på bensinen: Många gånger.. *suck*

36. Katter eller hundar?: Katter
37. Klockslag när du blev färdig med dom här frågorna: 22:32


Älskade syster

Datum:2008-09-04 Tid:22:01:40   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Sitter här och kollar på massa gamla bilder som jag hade i min förra mobil. Hade glömt bort att jag hade det kvar, sparat på datorn, så det var lite kul och hitta! :)

Så hittade jag den här, som Amanda, min lillasyster, gjorde till mig någon gång tidigt i våras, tror jag! Så sött! Gullunge!! <3 Kommer ihåg att hon skickade den på posten till mig! <3





Här är hon, gullungen!! <3

Sånt här gillar jag!!

Datum:2008-09-04 Tid:21:48:56   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Den här bilden har ni nog sett tidigare, jag gillar den massa! :) Och nu hittade jag någon som skrivit om bilden! Hade jag ju kunnat göra själv i och för sig, har bara inte tänkt på de förut! Men jag har bytt lite ord i alla fall! :)

Ja, här är bilden först:



Och här kommer lösningen:

Kvadratroten av kärlek: Ganska ointressant, funkar ju inte
Cos( kärleken ): Rotera kärleken kan jag redan :P 

Rumsderivatan av kärlek: Helt enkelt ett långdistansförhållande! Att tidsderivatan går mot ∞ är ju känt sen tidigare ← varar för evigt

Identitetsmatrisen multiplicerat med kärlek: Det blir ju kärlek. Den var enkel!

Fouriertransformationen av kärlek: Oj, knepigt. Ingen aning. Men det skulle vara sjukt intressant att veta hur kärlekens spektrum ser ut!

Haha, inte illa va? Är väl bara jag själv som gillar sånt, har jag känsla av! Eller? :P


Två-rätters!!

Datum:2008-09-04 Tid:16:55:09   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Jupp, jag lagade precis tvårätters till älsklingen. Hade nästan maten klar när han kom hem från träningen, bara köttfärsen som inte var klar, eftersom han köpte den på vägen hem.

Men det var inte så speciellt komplicerat, jag gjorde tacos bara. Hehe! Och till efterrätt skar jag upp en halv galiamelon som vi hade i kylskåpet, med lite vindruvor till! Enkelt värre!! Men gott var det! :)




Godaste melonen

Bulgarien

Datum:2008-09-04 Tid:15:44:55   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer

Nu är det inte långt kvar, på onsdag åker vi!! :D En hel härlig vecka i Sunny Beach!! :D Bara Sandra och jag!! (Och ja, man kan faktiskt åka dit fast man har pojkvän, fast vissa inte verkar tro det, sorgligt men sant... )

Härligt ska det bli i alla fall!! Fast vi kollade på vädret där nere, det är bara 23°C där nere idag! Det är ju inte så himla varmt! Men, kankse bara är en svacka nu, värmen kommer nog tillbaka tills om en vecka!! :D


Våran strand <3

Rederiet

Datum:2008-09-04 Tid:12:24:48   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Som ni vet sitter jag och kollar på Rederiet nu om dagarna när jag sitter här hemma. Men, måste erkänna, det börjar bli ganska tråkigt det med.. Såg precis avsnitt 78 nu, av 318 :S Så, jag har ju kommit ganksa långt ändå! Inne på säsong 6, såg jag, när jag letade efter bild till de här inlägget. 

Och nä, jag har alltså inte sett 78 avsnitt nu sen i måndags när jag skadade foten, om det var det ni trodde. Jag började kolla någon gång i våras, och har sen kollat på nåt avsnitt här, och nåt avsnitt där. Fast de har säkert blivit 12-15 avsnitt senaste dagarna!! :S

Men måste säga en sak: Rederiet var bättre förr!! När man var yngre och såg det på TV direkt, då var det ju riktigt bra! Det var ju alltid torsdagens händelse, att Rederiet gick kl 20.00 på kvällen!! Haha!!  

Just nu är han Viggo, den där äckliga människan kapten på båten. Han har precis blivit biten av det jättegiftiga ormen, men klarat sig. Usch, jag gillar honom inte, han är ju helt vrickad! Och han Felix, som jobbar i maskin med Gustav, har precis börjat nu. Kommer ihåg att han var ju bara såååå snygg när man såg det på TV, men nu var det inte alls mycket och hurra för! Hehe! Jag och Sandra diskuterade det igår, om alla som man tyckte var snygga och såg bra ut när man var 14, ser ju ut som skit nu! Eller det kankse var och ta i, men, nästan! :) Man ändrar sig väl.. :P

Nähä, om man skulle starta avsnitt 79 då!! :P



De som var med från första avsnittet


Lägesrapport

Datum:2008-09-04 Tid:09:11:15   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer

God Morgon!

Precis uppkommen ur sängen, somnade faktiskt gankska tidigt igår, jämfört med natten innan! Skönt!

Och när jag kommer ut i köket och kikar ut mellan persiennerna, är det KLARBLÅ HIMMEL OCH STÅLANDE SOLSKEN!! Jag vill ut! Ut och gå en lång promenad längs kanalen, ut och springa, bara UT!! Åhh!! Fan, att de inte kunde regna istället, hade ju känts lite bättre för mig i alla fall! :P

Jaha foten då.. Jo, det går åt rätt håll, helt klart!! :D Svullnaden är borta helt, tror jag :) Det bara värker i den lite, och speciellt när man går, när jag vrider foten. Så jag börjar se ljuset nu ;)

Ikväll är det fackmöte på jobbet, hade jag glömt bort, men Anna hade skickat ett mess som jag såg nu när jag vaknade om det, om en fråga inför mötet. Funderar på om jag ska gå ner dit, för och få se lite folk! Haha! Eller inte gå alltså, åka bil i sånna fall. Eftersom det är en automat, behöver jag ju inte använda vänstra foten! Ska höra med Anna sen när hon vaknar om hon ska dit. Annars skiter nog jag i det. Eller, ja, får väl se vad jag känner då, helt enkelt!!


Nu:
Frukost + Rederiet = Sant (Fan vilken dålig vana!! :P )


God Natt

Datum:2008-09-03 Tid:23:50:13   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

God natt mina vänner, nu ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig, är trött så trött nu! Tänkte försöka läsa några kapitel i boken jag lånade av mamma innan jag somnar också. Läser PS I love you, den är riktigt bra! I alla fall än så länge, har bara kommit kankse 70 sidor i den eller nåt. Har filmen på datorn, men vill inte se den förens jag läst klart boken. Fast man lär väl bli besviken i alla fall, filmerna brukar ju inte alls vara som man har tänkt sig dem, ifall man läst boken själv innan. Men det återstår ju och se!



Kvällsläsning :)




Så gulligt

Datum:2008-09-03 Tid:23:42:48   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Nalle Puh är ju alltid Nalle Puh, bara för gullig!! Läs det här:



Citat Nalle Puh

  • Olyckshändelser är konstiga saker. Man råkar inte ut för dem, förrän man råkar in i dem.
  • När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara besluta dig för vilken som är den högra sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra.
  • Om personen du talar med inte tycks lyssna, var tålmodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.
  • Människor som inte tänker ordentligt har inga hjärnor; snarare har de grått ludd som har flugit in i huvudet på dem av misstag.
  • När du känner dig tämligen säker på att något spännande ska hända, då är det dags att torka bort honungen från nosen och snygga till sig bäst man kan för att vara beredd på vad som helst.
  • Du kan inte stanna i ditt eget hörn av skogen och vänta på att andra ska komma till dig. Du måste gå till dem ibland.
  • Om du vill göra en sång lite mera gnolig kan du lägga till några tiddelipom.
  • Det är alltid bra att veta var man har sina släktingar och vänner, oavsett om man behöver dem eller ej.
  • Om du försöker ignorera en knackning på din dörr, skrik då inte 'Nej!' när någon frågar 'är någon hemma?'.
  • Det är bra mycket trevligare att vara två. (Nasse)
  • Ingen kan vara nere med en ballong.
  • Alla kan inte, somliga vill inte. (I-or)
  • De som är smarta, som har hjärna, begriper aldrig någonting.
  • Om någon frågar dig hur en som precis flyttat dit egentligen kom dit, och du inte vet, kan du säga 'På det anliga sättet, om du förstår vad jag menar'.
  • Innan du påbörjar en jakt är det klokt att veta vad du letar efter innan du börjar leta efter det.
  • Glöm inte att en svans är en svans och inte bara en extra stump där bak.
  • När man är en björn med mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man ibland att en idé som verkade vara riktigt idé-aktig inne i hjärnan, är helt annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på.




Tågbiljetter, någon?

Datum:2008-09-03 Tid:23:30:26   I kategorin:Allmänt | 3 Kommentarer

Någon som tänkt sig åka till Sthml på onsdag 10/9? Vid sådär 9-tiden på morgonen? För i sånna fall har jag två biljetter om någon vill köpa! :) En från Linköping och en från Norrköping! Skulle väl vara trevligt med en liten dagstur till stora staden, eller vad säger ni? ;)




Gammalt kort

Datum:2008-09-03 Tid:23:15:02   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Har suttit och gått igenom massa gamla mail som legat i inkorgen hur länge som helst. Hittade ett kort på min o Benny som vi skickade som mailjulkort i julas :) Gulligt va? Kolla:


Tänkvärt

Datum:2008-09-03 Tid:22:29:08   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Älska som om du skulle dö imorgon.
Arbeta som om du skulle leva i evighet.



Farliga motorcyklar..

Datum:2008-09-03 Tid:21:41:35   I kategorin:Allmänt | 4 Kommentarer

Mmm, som ni kankse vet, så har Benny nu äntligen köpt sig en motorcykel. Han är jätteglad, och det förstår jag! Men jag börjar tycka att det är lite småläskligt.. En olycka händer ju så lätt! Och man är ju så pass oskyddad på en mc! Fan! Men, jag får väl inte sitta här som en mamma och tänka så.. :S

Dessutom pratade han med en kompis förut, som köpt mc för typ en vecka sen. Och han hade vart med om en olycka i helgen och kört omkull.. :( Usch!! Han hade visserligen klarat sig bra, bara lite ont i nacken, men ändå! Fan va otäckt!! Och mc:n var väl trasig då. Och när det är någon man känner också, känns det ännu mer otäckt!! Åhh!!

Post

Datum:2008-09-03 Tid:15:15:42   I kategorin:Allmänt | 3 Kommentarer

Fick ett vykort idag på posten! Blev jätteglad! :)

Hej Louise!
Sänder några rader till dig och hoppas att du mår bra. Tänker på dig. Hoppas att du får en trevlig resa, när du ska åka bort med Sandra till Bulgarien. Lycka till!
Många kramar fån ......

Ja, vem det är ifrån tänker jag inte skriva här, men jag tror att många av er förstår ändå vem det är ifrån. (Ja, Anna, det är från den/de du tror! ;) )

Hur som helst, glad blev jag! :)


Det var äpplen på kortet, inte de här, men liknande

God Morgon

Datum:2008-09-03 Tid:10:32:42   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer

God Morgon!

Då är man vaken igen! Är jättetrött och skulle kunna sova mycket längre, med tanke på att jag inte somnade förens närmare 4 imorse. Men, det är ju bäst att gå upp i alla fall, så jag är trött till ikäll, ifall foten blir mycket bättre under dagen och jag ska gå upp kl 5.00 imorgon.

Foten kändes bra till en början är jag vaknade, den var inte alls lika suvllen som den vart tidigare. Kändes ändå ganska ok att gå på den, så länge tårna pekade precis spikrakt fram, vill säga. Men nu, efter att ha suttit här i kankse 10 min, börjar värken komma igen, och det dunkar i foten. Var nog för att jag sovit och varit avslappnad och haft foten stilla så länge. Ska nog ta och linda in den igen, det känns mycket bättre i den då!

Nä, halta bort till badrummet och hämta bandaget (plus att passa på och gå på toa när jag ändå är där :P) sen ut i köket och göra lite frukost. Sen får jag väl tillbringa dagen här i soffan.. :( Usch, känns långtråkigt redan nu!

Och ganska exakt nu har det ju gått två dagar sen det hände. Avvaktar tills imorgon, har det inte blivit något bättre alls morgon förmiddag, ringer jag VC. Så de kan byta ut min fot eller nåt!! Haha!!


Haha, ja, ungefär så ja!! :P

Roligt mail

Datum:2008-09-03 Tid:03:02:56   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer

Fick ett roligt mail idag, och lite skrämmande med, om det nu är sähär!! :)



Nyttan med Kon

Kon är ett husdjur... Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta
på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den skall dö. Men
det bestämmer den inte själv.

Kon har sju sidor... Den översta sidan - Den nedersta sidan - Den främre
sidan - Den bakre sidan - Den ena sidan - Den andra sidan- Och den invändiga sidan.

På den främsta sidan sitter huvudet... Och det är för att hornen skall ha
något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till prydnad. Dom
kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dom sitter på sidan av hornen. Kon
har två hål framme i huvudet. Dom kallas ko-ögon. Kons mun kalles mule. Det
är nog för att den säger mu.

På den bakersta sidan sitter svansen... Den använder den för att jaga bort
flugor med, så att dom inte ramlar ned i mjölken och drunknar.

På den översta sidan - Och den ena sidan - Och den andra sidan, är det bara
hår... Det heter ko-hår och har alltid samma färg som kon.
Färgen på kon heter kulör.

Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när
mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir
mjölken sur... men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu. Kon har fyra
ben... Dom heter ko-ben. Dom kan också användas till att dra ut spikar med.
Kon äter inte så mycket, men när den gör det äter den alltid två gånger. Dom
feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost. I osten är
det hål.
Men hur den gör hålen har jag inte heller lärt mig ännu.

Kon har gott luktsinne... Vi kan känna lukten av den på långt håll. Kons
valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur, och det gör kons man också.
Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur.

Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter ko-fångare. Den
sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i
tetror som vi kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till
snickaren. Det kallas återanvändning.

Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och därför gillar jag kon väldigt
mycket.


Lärarens kommentar: Jag har aldrig läst något liknande!




99 saker du inte visste om mig ;)

Datum:2008-09-03 Tid:02:49:02   I kategorin:Allmänt | 4 Kommentarer

99 saker du inte visste om mig


1. Fullständigt namn? Louise Catherine Pettersson
2. Exakt ålder? 22 år, 10 månader och 21 dagar
3. Vart bor du? Ljungsbro
4. Bor tillsammans med? Benny
5. Husdjur? Nej, inte längre
6. Färg på ditt hus? Hmm, gul-beige, tror jag :S
7. När är du född? 12 november 1985
8. Klass? Ingen just nu, jobbar
9. Vilket år tar du studenten? 2004
10. Något jobb? Japp, på Cloetta
11. När ska du sova ikväll? Snart, hoppas jag
13. Duschat idag? Ja, men det var jobbigt!!
14. Kramat någon idag? Mmm
15. Pussat någon idag? Mmm
16. Vad har du ätit? Senaste idag var te och kanelknäcke
17. Dagens klädsel? Träningsbyxor och tröja
18. Dagens händelse? Ingenting! Soffan hela dagen! (Stukad fot)
19. Dagens sötnos? Alla mina goa vänner som ringer och pratar med mig när jag sitter här och inte kan röra mig! <3
20. Dagens roligaste? Läst massa om Bulgarien :)
21. Har du många vänner? Ja, många kära vänner
22. Hur många har du kysst? Hmm, inte en aning, räknar inte sånt..
23. Vem kramade du senast? Benny
24. Hur många vill du ha sex med? Hehe, ja, jag svarar väl Benny på den oxå :P
25. Hur många har varit otrogna med dig? Ingen
27. Har du pojk-/flickvän? Mmm
28. Vem pratade du med i telefon senast? Anna
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Från Anna: "De kan dom ju.. De är de som är de hemska.."



FAVORIT:


32. Låt? Rihanna - Cry ;)
33. Mat? Allt med vitlök
34. Dryck? Vatten
37. Stad? NORRKÖPING!!!
38. Land? Ja, Bulgarien hägrar ju just nu :)
39. Ämne i skolan? Matte, såklart!! 
40. År? Oj.. Det vet jag inte.. :S

SENASTE:

42. Personen du kysste? Benny
43. Gången du spydde? Tror det var i julas, när jag var magsjuk
44. Gången du grät? Idag, fast för att jag skrattade :D
45. Pizzan du åt? Oj, det var så länge sen att jag inte kommer ihåg
46. Gången du var i Göteborg? Sommaren 2007
47. Gången du var i Stockholm? Förra söndagen
48. Gången du var full? Hmm, ja, drack ju lite vin i lördags
49. Gången du var hög? Den finns inte
50. Personen som såg dig gråta? Benny


ANTINGEN ELLER


52. Hund eller katt? Katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Hemma och mysa
54. Tv-spel eller datorspel? Inget!!
55. Singel eller upptagen? Upptagen
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? Lunar :S
58. Ragga eller bli uppraggad? Hehe, beror lite på.. ;)
59. Big Brother eller Paradise Hotel? Inget
60. Svart hår eller blont? Blont
61. Blåa ögon eller bruna? Blå
62. Choklad eller lakrits? Choklad!!!!
63. Göteborg eller Stockholm? Varken eller.. Skulle väl var Gbg då, för Lisebergs skull ;)
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
65. Coca-Cola eller Fanta? Dricker inte läsk
66. Pizza eller kebab? Pizza
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Båda
69. Leva eller dö? Leva

ANTAL:


71. Personer du hatar? Inte hatar direkt kankse, men det finns ju människor man tycker mindre bra om..
72. Personer som sagt jag älskar dig? Det har jag inte heller räknat..
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? 2
74. Glassar du ätit på en dag? Nja, inte räknat det heller..
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Rix-Fm festivalen och Augustifestivalen
76. Gånger du haft minnesluckor? Någon gång bara, tror jag
77. Piercingar har du? Inga
78. Personer du saknar just nu? Många <3
79. Gånger ditt hjärta brustit? Ingen räkning på det heller, men det har ju hänt flera gånger

VEM:

80. Vill du kyssa nu?
Min älskling
81. Ska du träffa imorgon? Bara Benny, vad jag vet. Jag lär väl inte gå någonstans :S
82. Sjöng du senast för? "Ja må hon leva" för Jennie
83. Hade du senast en msnkonversation med? Sandra
84. Spelade du tv-spel med senast? Fille
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Älsklingen, såklart!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Jag vill inte skada någon alls..
87. Förtjänar att dö? Ingen jag känner..
89. Vill du sova bredvid inatt? Benny

VAD:


90. Gör dig glad? Många saker! 
91. Gör dig ledsen? Många saker där med!!
92. Vad vill du helst göra nu? Sova
93. Önskar du att du slapp? Ha en stukad fot!!
94. Vill du ha nu? En hel fot!! :P
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Ingenting :S
96. Längtar du till? Bulgarien om en vecka!!
97. Tycker du om dina betyg? Helt ok, kom ju in på utbildningen jag ville då
98. Ångrar du i ditt liv? Ångrar och ångrar.. Det jag ångrar mest just nu, var att jag vände mig om så fort i måndags!! :P
99. Är det bästa som har hänt dig? Benny <3


Jäkla fot

Datum:2008-09-03 Tid:01:16:51   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Ja, igår på jobbet hände det ju en lite olycka då. Jag stukade/vrickade foten!! (Vet inte riktigt vad det är för skillnad på stuka och vricka, det verkar vara samma sak, när man läser om det! Eller, är det någon som vet?) Hände på förmiddagen på jobbet, jag skulle vända mig och om skynda mig bort en liten bit, och foten bara viker sig! Fy fan, SMÄRTA, säger jag bara!! Herregud! Men jag haltade bort till min station som jag skulle vara på och stod där och jobbade vidare, trots dunkandet och värken i foten. Och, ja, jag haltade runt resten av dagen också, var bara tvungen och ta ett par värktabletter efter ett tag.

Men sen, när jobbdagen var slut, jag kom till omklädningsrummet och knöt upp mina jobbskor, svullnade foten upp massa direkt. Och det började dunka ännu mer i den! :( Jag gick förbi apoteket på vägen hem och köpte ett sånt här elastisk bandage och lindade foten när jag kom hem.

Sen satte jag mig i soffan med foten på fotpallen och en kudde. Sen var det ju kört. Efter att jag suttit stilla ett par timmar, var jag tvungen och gå och kissa. Herrejävlar! gjorde det ont, smärtan på jobbet var ingenting mot det här! När foten stelnat till lite också. AJAJAJAJ!!! Så, jag tillbringade resten av dagen i soffan, men foten på en kudde, inlindad i ett bandage :(

Ställde klockan på 5.00 när jag gick och lade mig på kvällen, så jag skulle ha några extra minuter på mig på morgonen och hinna gå lite här hemma för och känna hur foten kändes. Men det gick ju självklart inte! Så, det var ju bara att ringa till jobbet och säga att jag inte skulle komma.

Och nu har ju hela tisdagen gått också (eller, det är faktiskt onsdag nu) och foten känns inte alls bättre, den är svullen än, vid fotknölen, så jag kan inte vrida foten :( Är faktiskt lite orolig, tänk om foten inte blir bra tills om en vecka, för vi åker ju till Bulgarien om en vecka!! Nä, det ska bli bra tills dess!!

Hmm.. Sms..

Datum:2008-09-03 Tid:00:59:27   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer

När du ser detta är du utmanad! Kopiera den här texten!


Var det en tjej eller kille som ringde dig senast?
En tjej

Vad står det i ditt femte sms?
Hur e det love? Tänker på dig. Har du kommit utanför dörren? Skratt. Puss och god natt! Hoppas verkligen att du är hemma imorgon!

Vem ringde dig senast?
Anna

Vad ville denne?
Bara prata lite skit :)

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
Den här:


Vilket språk är din mobil på?
Svenska så klart :P

Hur många sms har du i din inkorg?
Många, men vill inte räkna alla dem nu!

Vad står det i ditt översta sms och vem är det från?
Från Anna, och det står att jag har två missade samtal från henne.

Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det från?
Det är från Sandra och det står: "Brudarna i trafiken en solig dag :)" plus att det är en videosnutt med som Sandra har filmat, från i påskas när vi åkte till hennes mamma utanför K-holm på påskmiddag! :)

Hur många sms har du i kategorin "skickat"?
2647 st

Vem är din 13e kontakt?
Björn

Är din 20e kontakt en av dina bästa vänner?
Hmm, nä, det kan man väl inte säga, det är nummret till jobbet!! :P

Ogillar du nr 5?
Verkligen inte, det är Anna!! <3

Har du varit ihop med nr 1?
Åh nej!

Vad har din mobil för färg?
Silver

Vad tycker du om kontakt 8?
Jo, den kontakten älskar jag, det är Benny!! <3

Slutligen, var detta test ett av de roligaste?
Hmm.. Första testet jag gör just här, så har väl inte direkt nåt och jämföra med.. :P

RSS 2.0