Kajsas dop!

Datum:2009-11-24 Tid:14:36:30   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

I lördags var det Kajsas dop och Annas födelsedag! :) Dopet gick jättebra, Kajsa sov hela första halvan, fram tills prästen hade vatten på hennes huvud. Lite bilder från dopet:

Det var dubbeldop, en liten killa döptes samtidigt :)






Prästen och Kajsa



Therese läste en jättefin dikt till Kajsa!



Nydöpt!



Familjen Nilsson med Kajsas faddrar



På fikat efter dopen avsöljade Jocke stolt för alla att de hade förlovat sig!! :)



Massa, massa paketöppning!




Kajsas alla presenter!!



Kajsas present från mig och Benny, en kristallkub med Kajsa i :) Tyckte den var jättehäftig!!



Japp, de var lite bilder från dopet det! :) Kajsa var så himla snäll hela tiden!

 

Nu ska jag gå och kolla i skåpen om det finna nåt vettigt att tillaga till middagen senare :)


Takida!!!

Datum:2009-11-20 Tid:22:32:36   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer


Igår var jag och Sandra på Takida!!! :D :D :D

 

Vi fixade lite mat hemma först, kyckling och rotsaker i ugn och självklart MASSA tzatziki till :P Med massa vitlök i, så det var då ingen trängsel runt oss på kvällen :P Haha!!

 


Sandra och lilla Donna nere i hörnet :)



Mat!! :)



Vi ♥















Riktigt bra konsert!! :D Vi stod nästan längst fram och det var ingen trängsel alls, jätteskönt! Fast det kankse berodde på all vitlök i maten :P Haha! Och alla låtar som vi ville höra var med :)


Och det kommer bilder från helgen, från födelsedagen. Det kommer senare! ;)

Nu ska jag nog hoppa i säng snart, ska bara gå och packa ner alla bullar i påsar först. Har bakat bullar till Kajsas dop imorgon, med min nya bakmaskin :)

God Natt!! :)


Måndag...

Datum:2009-11-09 Tid:20:01:12   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer


Japp, nu har måndagen gått också. Vart i skolan som vanligt. Hade lite extra sovmorgon, läraren var sjuk. Kommer ha det imorogn också, skönt!! :)

Har haft tårtkalas här hemma!! :P Haha!! Bakde en provtårta, delade på mitten och fyllde med olika saker. Sen sa jag åt Tobbe och Tessan att komma ner och äta och bedömma vilken som var bäst. Ja, jag och Benny åt självklart också :P Kände att jag ville prova och göra tårtan en gång innan jag gör den "på riktigt". Men det blev riktigt bra, båda två! :)

Jag är så himla trött på de här gråa vädret som är nu!! Fasen, blir ju nästan deprimerad ju... :( Usch!! Jag vill ha lite sol!! Sol eller snö, vad som helt, bara det blir lite ljusare!

BLÄÄÄÄÄ!!!!

Blä igen...

Inget Fars Dags-gratulerande idag...

Datum:2009-11-08 Tid:12:03:20   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Nej, de blir inget Fars Dags-graulerande idag.. :( Inte för någon av våra pappor... :(

Jag är jätte, jätteförskyld och vill inte åka iväg då. Vill vara hemma och försöka bli bra så jag inte behöver vara hemma från skolan i veckan. Vill inte missa nåt!! Och så vill jag ju inte smitta någon heller, om det nu skulle vara så att jag gör det!

Men våra pappor kommer ju ändå snart till oss, så vi får ju se dem då!! :D ♥

Lyckades hitta en bild på våra båda pappor ♥
Exakt 1 år gammal bild, från förra årets Fars Dag och min födelsedag!


Söndag morgon!

Datum:2009-11-08 Tid:08:45:54   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Funderade massor fram och tillbaka på den där himla svinsprutan, men kom till slut fram till att jag faktiskt skulle ta den. Var jätteanti vaccinet först när det började pratas om det. Och hade väl egentligen vart det tills fram för en vecka sen ungefär. Då började jag tänka om. Plus att influensan är så himla nära nu, finns på skolan...

Så i torsdags var jag ner på vårdcentralen och tog sprutan! Egentligen hade jag väl inte fått göra det, för det var ju tydligen bara riskgrupper än. Och där är jag ju inte med. Men eftersom det inte var så mycket folk, gick det bra ändå :)

Men fyyyyyyy vad det gjorde ont!! Herrejävlar!!! Sköterskan träffade precis på en nerv. Det stack, sved, spännde, blev iskallt innuti armmen samtidigt som det kändes som ett knivhugg i armen! Haha, så hon fick in en fullträff!! :P

Var lite småförskyld när jag tog sprutan, så jag kan inte säga om jag har fått några direkta biverkningar av sprutan. Blev lite mer förskyld, men det hade jag ju blivit även om jag inte tog sprutan. Det är bara armen som är jätteöm än, lite svullen och röd precis runt om sticket.

I fredags var Benny ledig från jobbet, så vi åkte till Norrköping på förmiddagen och kollade på bil. Först nån bli som Benny sett på blocket, men det var inget och ha. Han i annonsen hade ljugit lite om blien.. :S Men vi åkte till ett par bilfirmor och hittade en jättefin bil! Som vi ändå var ganska nära att faktiskt köpa.. :P Men än så länge har det inte blivit nåt!

På vägen hem släppte Benny av mig inne i Linköping och jag mötte upp Jennie för en fika och en runda på stan. Jättekul och se henne igen, det var verkligen länge sen! Hade en jättetrevlig eftermiddag på stan! Hoppas att det inte går lika lång tid tills nästan gång vi ses! Men nu vet jag ju faktiskt att det inte kommer att göra det, eftersom hon kommer hit på lördag!! :D

Lördagen gick till plugg. Plugg, plgg och åter plugg... Kände mig ännu risigare igår.. :( Vi hyrde ett par filmer på kvällen och jag lyckades faktiskt hålla mig vaken under båda två!! :P

Haha, och vet ni vad vi åt för middag igår?!?!?! Haha!!! FISK!!!! Benny lagade fisk. Lax i ugnen med kokt potatis óch kall sås till. Och jag åt!! Smakade till och med riktigt okej. Fast frågan är ju om det var för att jag är förskyld och inte känner lika mycket smak som vanligt.. Så det är väl bäst att testa igen när man väl fullt frisk! :P

Och grattis alla pappor idag, det är ju Fars Dag!! :D

Nä, nu ska vi nog ta och äta lite frukost :)


1:or och 0:or...

Datum:2009-11-04 Tid:21:28:44   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer


Japp, 1:or och 0:or är allt jag ser nu... Har läst massa styrteknik nu ikväll, så pass mycket så det nästan snurrar lite :P Och om alla olika kretsar: och, icke, eller, nor, nand, xor... Fast det är väldigt intressant! Förstår om man kunde de där och tänkte så när man jobbade på Cloetta, då kankse livet där hade vart mycket lättare!! ;)

Jaja, intressant är det i alla fall! :D

Nu ska jag nog gå ut och gå en sväng med Zigge, sen krypa ner i sängen. Är jättetrött redan!! Eller är nog mer dåsig, har eldat så mycket idag så det är kokhett här inne, till och med så varmt så jag nästan mår lite småilla för att det är för varmt! Fick till och med stänga av fläktarna! Hade det gått att öppna fönstren hade jag garanterat gjort det nu kan jag säga!! Men, man kankse inte ska klaga när det väl är varmt... ;)

Och de här med vaccinet... Har bara imorgon på mig och komma fram till hur jag ska göra... För OM jag ska ta den, blir de imorgon kl 14, när de öppnar..

Har nog bestämt mig om hur jag ska göra, i alla fall till 98%. Hehe.. Men jag kankse ändrar mig under morgondagen, det vet man ju aldrig.. :P


Vaccin??

Datum:2009-11-03 Tid:19:18:09   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer


Sitter och funderar på vaccinering mot svininfluensan. Vaccineringen börjar idag för oss här i Ljungsbro. Och jag vet inte hur jag ska göra!! Håller på och funderar fram och tillbaka hela tiden... Varför ska man, eller varför ska man inte??

Måste bestämma mig tills på torsdag, för då är nästa drop-in tid på vc i Ljungsbro. Och om jag nu bestämmer mig för att ta spruten, vill jag göra det då.

Ska ni ta spruten?? Varför eller varför inte??

Måndag igen!

Datum:2009-11-02 Tid:14:15:31   I kategorin:Allmänt | 3 Kommentarer


Har precis kommit hem från skolan, lagat lunch och nu ska jag försöka ta tag i min skoluppgift - skriva en teknisk rapport. Tänkte att jag skulle få den klar idag, så jag inte behöver tänka på den sen!

Men det är ju som vanligt när jag sätter mig vid datorn, jag gör så mycket annat än just det jag ska göra. Måste ju kolla bloggar, mailen, facebook och allt annat helt onödigt, innan jag väl får tummen ur och gör det jag verkligen ska.

Men nu SKA jag göra det!!

Så nu blir det lite google-ing på nåt spännande material! :P (Måste bara komma på VAD jag ska skriva om först...)

RSS 2.0