Inlägg nr 400!!!

Datum:2009-10-27 Tid:11:00:23   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer

Japp, dethär blir tydligen inlägg nummer 400 i den här bloggen! :P

Sitter här och har precis ätit frukost och börjar faktiskt bli lite småtrött.. Har vart uppe sen kvart i sex imorse :P Skjutsade Benny till Ljungsbro City då, till bussen. Och när jag kom hem igen, kunde jag inte somna om. Låg och läste en bok i en timme ungefär, gick upp och duschade och tände en brasa och sen satte jag mig och pluggade! Duktigt!! :P Haha!! Så jag har nog faktiskt fattat lite idag... Alltså om elen, det börjar klarna lite.

Nu ska jag snart ut med Zigge, sen åka till skolan. Samma sak idag, bara en el-lektion. Fast idag är det absolut sista dagen som jag inte går full skoldag. Från och med imorgon och ända fram till jul är det fulla dagar som gäller. Ingen sovmorgon mera!!

Imorogn börjar vi även en ny kurs igen, reglerteknik. De ska bli intressant, har inte direkt läst någon regler förut :) Kul med nåt HELT nytt!! :D

Imorgon ska vi åka till S:t Anna efter skolan/jobbet också, och fira Victor!! Han fyller år imorgon!! :D Säger grattis till honom redan nu!! :D

Victor 22 år!!! GRATTIS!!! :D


Hmm, tror att Victor börjar komma ifatt mig i åren... Han blir 22 år imorgon. Och jag tror fortfarande att jag är 22 år :P Har knappt kommit över att jag faktiskt idag är 23 år. Och då blir jag alltså 24 om 2 veckor.. 24!!!!!!! :O Nästan så jag känner mig gammal nu ju.... :( Jag vill också vara 22!! :P

 

Nu ska jag ut med Zigge, sen åka till skolan!!

 

Puss å hej!!


Måndag igen...

Datum:2009-10-26 Tid:19:30:24   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Jahopp, då var det måndag igen... Eller, måndagen är ju strax slut :)

Helgen gick fort, som alltid.. I lördags var jag, Benny och Zigge ute hos Bennys föräldrar. Benny och Börje grejade med bilen, och jag, Gertie och Zigge var inne och pluggade och sydde lite :) Sydde till nya överdraget till hallbänken, så den är helt klar nu! Blev jättebra! :)

Vi fick massa älgkött med oss hem också, så idag har vi ätit älgfärsbiffar :) Var jättegott!! Lyckades få till biffarna så himla bra, tyckte jag :P Så tack så jättemycket för allt kött, Börje o Gertie, det var jättesnällt!! ♥

Söndagen var lugn, jag pluggade en hel del. Är tur att jag har Benny och fråga om alla el-grejer, annars vet jag inte hur det hade gått!! För vår ellärare är inte så bra på och förklara, enligt mig. Men så fort Benny förklarar, då fattar jag!! Och det är ju bra med repetiotioner för honom med ;)

Vi var en liten sväng på Ljungs Slott igår också, det var höstmarknad där. Var där tillsammans med hela familjen Nilsson :) Men marknaden var inte alls mycket och ha... Jättelitet och inte alls så mycket grejer. Ändå mysigt alltså, men nej, inte helt bra! Väntar tills Ekenäs istället, där är det på riktigt!! ;)

Jag vill ha en ny mobil!!!!!!!! Har kollat lite nu ett tag, och tror att jag kommit fråm till vilken jag vill ha... ;) Kankse, i alla fall... den verkar bra, tycker jag :) Sony Ericsson Satio lutar det åt! :D Kankse röd... Eller silver, som jag har nu.. Eller svart... Kan faktiskt tänka mig vilken färg som helst av dem, och det är ju inte vanligt :P

Visst ser den bra ut ;)

 

 


Fredagsmyyyysssss :)

Datum:2009-10-23 Tid:19:27:11   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer


Nu är det fredagsmyyyssss!!! :D :D :D

Känner mig faktiskt mycket bättre idag, inget i örat och knappt nåt i halsen. Jättekonstigt. I alla fall det med halsen, man brukar ju alltid ha ont i några dagar.. Men, det kankse kommer igen..

Har vart med Zigge till vetrerinären idag. Kollade hans tänder lite, speciellt en tand som är lite inflammerad. Så han har inte världens bästa andedräkt längre.. :S På fredag om en vecka ska han tillbaka igen och de ska ta itur med munnen ordentligt.

Annars har det inte hänt så mycket idag... Mest bara varit, suttit lite vid datorn, läst lite och ja, inte gjort nåt helt enkelt. Skönt de med!!

Imorgon tror jag vi ska åka till Bennys föräldrar och hämta vinterdäcken, plus att Benny skulle kolla bromsarna på bilen tror jag.

Och på söndag vill jag gå bort till Ljungs Slott, det ska tydligen vara höstmarknad där :) Kan ju vara kul! :) Längtar tills Ekenäs julmarknad, den är snart!! Den börjar på min födelsedag, kankse skulle fira födelsedagen där ;)


Go-girl!!

Datum:2009-10-23 Tid:19:16:57   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Köpte en Amelia-tidning idag när jag var och handlade. Och hittade nåt väldigt konstigt där i... Eller kankse väldigt smart, jag vet inte :P

Någonting som heter go-girl, en sorts tratt som gör att tjejer kan stå upp och kissa. Hmm... Ja, jag vet inte, kanske är smidigt om man är ute i vildmarken på vintern och behöver kissa, och kanske inte behöver dra ner byxorna lika mycket som annars :P

Haha, vad tror ni?? :P


Zigge!

Datum:2009-10-22 Tid:18:21:34   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer


Förut när jag vi var ute på en liten promenad med Zigge, kom fåren i hagen en bit från huset fram, och var nyfikna på Zigge. De ville nog gärna säga hej till Zigge, men Zigge brydde sig inte ens om dem! Han bara stod och tuggade på ett grässtrå, som om ingenting fanns runt omkring honom! :P





Nu ligger lilla Zigge och myser lite med sin tuttis ;) Tycker att han är så gullig när ligger och tuttar på den!! ;)



Nu ska jag gå och göra mig en kopp te, igen...

Nya Marabouchokladen!

Datum:2009-10-22 Tid:15:08:44   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer


Igår var jag inne på Hemköp en snabbis och handlade lite till middagen. Och vet ni vad de stod och packade upp för någonting då?? Två nya typer av Marabou chokladkakor!!! :D Haha!! Så de var jag ju tvungen att köpa och testa... :P

De hade ju inte ens fått upp själva stället som kakorna skulle stå i när jag gick förbi, så jag såg ju inget pris på dem. Men fick nästan en chock när jag såg på kvittot vad de kostade.. 20 kr/st, och då var det typ 130g i varje, tror jag!!

Så jag och Benny provade igår kväll... Men nej, ingen höjdare, tycker jag... Den ena var någon hallon-yoghurtfyllning i. Ganska fräsch i smaken och helt ok. Tänker inte köpa den igen, så god var den inte, men ändå hel ok!

Den andra var kolafyllning med valnötter, var typ som en center i fyllningen och sen med valnötssmak. Men nej, den var inte god! Valnötssmaken förstörde det hela!!

Har väl ett bevis till på att de inte var så jättegoda, chokladkakorna ligger kvar i köket än, med bara ett par bitar tagna igår när vi smakade.. Och det hade de ju inte gjort om de var goda!! :P Eller så kankse det är för att jag har ont i halsen och inte kan svälja som vanligt.. :P Haha!!


Men det är väl så, orginalet är bäst, helt vanlig Marabou mjölkchoklad är ju helt klart godast!! :D


Warm & Cosy-filten

Datum:2009-10-22 Tid:13:27:11   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Såg precis reklam om OBH Nordicas filt med värmeslingor i. Det måste ju vara jätteskönt!! En filt med värme i!! :) Men sen satt jag och tänkte lite på det... Alltså, när man har en "vanlig" filt över sig blir det ju jättevarmt efter ett tag, så man måste ta tex ena benet utanför filten. Vad ska man då ha en filt med värmeslingor i för? :S

Och använder jag filten, så är det ju när jag sitter i soffan på kvällarna. Men nu när öppna spisen faktiskt står i vardagsrummet och vi eldar i den varje dag, blir det så varmt att man nästan inte behöver ha någon filt.

Läste om filten på OBH Nordicas hemsida, och det stod också att man inte fick lägga filten i väck, att den skulle vara rak. Och hur lätt är de då?? :S

Jaja, är lite tveksam till den där filten, tror att det är jätteskönt och mysigt, men samtidigt väldigt opraktiskt!

Någon som har sån filt, som kan säga om det är bra eller inte?? :)


Lite från helgen!

Datum:2009-10-22 Tid:11:28:00   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Tisdags kväll:
Jag sitter här i soffan än, och har gjort det nästan hela tiden sen jag kom hem. :P Benny jobbar över än, han skickade precis sms och skrev att det skulle ta extra lång tid... Så han kommer väl inatt eller nåt.

Fick lite sällskap tidigare under kvällen, Tessan kom ner och var lite pratsugen! :) Och det var ju jag med, eftersom jag sitter här helt själv :P Så vi pratade bort ett par timmar :)

Nu är jag nyduschad och väntar på Husfruar som börjar snart! Men tänkte att jag skulle uppdatera lite här innan det börjar!


Var uppe hos Sandra förra fredagen. Här är hennes nya älskling, lilla Donna! Jättesöt! :)



Sandra ♥



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jaha...


Det som står över sträcket skrev jag i tisdags kväll, men mitt i allt uppladdande av bilder, hängde sig allt, och jag blev irriterad och stängde av hela datron! Men det sparades tydligen, så jag fortsätter väl idag och hoppas att det går bättre med bilderna!


Här är lite bilder från i fredags, när jag var i S:t Anna med Amanda!



Amanda och Wilma



Jag och Wilma



Nere vid vattnet :)



På vägen hem bev Wilma lite busig och skulle leka med pinnar :)



Amanda ♥



I lördags fyllde Malin år och då var det lite partaj hos henne! :D Hon bjöd på jättegod mat, pastasalladbuffé och det var en jättetrevlig kväll! :)



Alla sjunger för födelsedagsbarnet! ♥




Jättehärlig buffé!




Benny och Ankan




Vi ♥ Och Benny ska larva sig som vanligt :P




Jenny




Martin och Marcus




Alla är helt inne i ätandet ;)




Malin och Johan




Paketöppning :)




Johan, Elin, Marie, Malin och Sofie




Peter, Johan och jag




Daniel, Ankan, Martin och Johan




Jenny och jag




Marcus gitarr åkte fram



Ja, det var väl lite av alla de bilderna jag hade i kameran!

Nu ska jag gå och göra en ny kopp te, drack en innan jag började skriva, och det var jätteskönt för halsen! Så det kommer nog bli te hela dagen idag! Så himla typiskt och bli sjuk precis idag också, för idag börjar en ny kurs i skolan. En kommunikationskurs. Och jag vill ju vara med från början!! Får hoppas att det mest är information om kursen och så idag. Men mina gulliga klasskamrater skulle ta papper och sånt till mig, om vi nu får nåt idag! :)



 


Ruskväder!!

Datum:2009-10-20 Tid:15:24:57   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer


Usch, vilket väder!! Kallt och blött är det! Blä!!

Har precis kommit hem, tänt en brasa och tänt alla ljusen i vardagsrummet :) Nu ska det mysas!! :P Benny jobbar över idag, och kankse inte skulle komma hem förens jätte, jättesent, så jag ska tillbringa hela kvällen i soffan under en filt :)

Var skönt och komma hem lite tidigare idag! Ja, en timme tidigare i alla fall! Efter skolan gick jag ner lite på stan, så nu har jag fixat doppresent till Kajsa! Riktig snygg grej, tycker jag själv, förhoppningsvis någongting som ingen annan köpt! Tror att jag borde vara ensam om just den grejen ;)

Sen gick jag förbi Livs-kontoret också, och undrade vart mina papper om utträde ur facket var. Ringde och pratade med dem inte alls långt efter att skolan började, och de sa att de skulle skicka hem utträdespapper. Men jag har ju inte fått några!! Och det blir jag irriterad på, så jag gick dit och tänkte ju att jag skulle kunna få ett sånt där papper i handen direkt och fylla i, och så kunde de knappra in de på sin dator, och så är jag borta ur systemet! Det borde ju inte kunna vara så svårt, tyckte jag! Men, nej då!!! Inte kunde de göra nåt därifrån inte!! Så det lär väl dra ut på tiden ett tag till, och jag lär väl få betala ett par fackavgifter till... :(

Nä, nu ska jag gå ut och hämta lite mer ved, innan de blir mörkt!

Och föresten, vet ni vad som har hänt?!?!?! De har vart inbrott här!!!!! :O Igår morse, när jag och Tobbe skulle åka till skola/jobbet som vanligt, så stod ena porten nere i garaget öppen. Tyckte det var lite konstigt, att porten står öppan kl 7 på morgonen, så jag tänkte att jag skulle stänga den. Men då finns det inget hänglås! Hänglåset är borta! Det hänger man ju alltid på dörren när man öppnar, det tar man ju inte med sig. Vi tyckte ju det var lite konstigt, och började kolla oss omkring. Då är åkgräsklipparen borta!!! Den står inte där den ska, innanför porten! Och det är ju liksom ingen som är ute och klipper gräs klockan 7 på morgonen..

Men det visade sig sen, att det hade vart inbrott, och att någon stulit gräsklipparen... Polisen var här igår eftermiddag och kollade lite. Så himla tråkigt, att man inte kan få ha grejerna ifred!! Usch!! :( Även fast det liksom inte är "vår" gräsklippare, är det ju ändå det på något sätt, så de känns jättetråkigt! Plus att vi har ju faktiskt massa saker inne i det där garaget, det skulle ju kunna vart någon av våra saker som försvann...

Tror att den här artikeln kankse skulle kunna vara om "vår" gräsklippare, om nu inte fler gräsklippare blivit stula samma dag i Ljungsbro... :S

http://www.corren.se//ostergotland/linkoping/?articleId=5010759


Ja, så därför vill jag gå ut och hämta ved innan de blir mörkt!! Tycker det är lite småläskigt! :P

Se om jag kankse lägger ina bilderna från helgen, från när Malin fyllde år senare ikväll!! :) Borde ju ha tid! ;)

Och föresten - igen - vet ni vem som ringde i fredags då? Och erbjöd mig jobb? Jo, Cloetta så klart!! Jaha, nu duger man igen!! Fy!!! Var någon kille som ringde, som hade pratat in på mitt mobilsvar, och sa nåt i stil med att "vi måste ju ringa dig för du är på återanställningslistan..." Ja, då känner man sig ju jäkligt önskad, när de "måste ringa mig".. Jaja, nu har jag ju min skola, så de funkar ju inte i alla fall. Plus att det var jobb i butiken, och där vill jag inte ens jobba. Blev bara irriterad på själva sättet han sa de på...

Nä, nu SKA jag hämta ved! :P


God morgon!

Datum:2009-10-16 Tid:08:47:44   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Eller god förmiddag kankse jag ska säga, känns som om jag vart uppe hur länge som helst, trots klockan bara är 8.39 :)

Men jag vaknade kl 6 när Benny gick till jobbet och kunde inte somna om, trots att jag är ledig idag. Men jag har hunnit med massor på morgonen, tvättat två maskiner tvätt, duschat, ätit frukost och pluggat! Så det är ju bra!

Snart ska jag börja packa lite, ska ju till S:t Anna idag! :D Tänkte att jag skulle sova över, blir ju så sent ikväll innan mamma och pappa är hemma, och jag vill ju inte åka hem direkt när de kommer heller, jag vill ju prata med dem lite! Och jag är ju alltid så himla trött på kvällarna, så det känns inte så lockande att sitta och köra bil i 10 mil ikväll. Så jag åker hem imorgon på förmiddagen istället! :)

Så ikväll blir det syskonen Pettersson-mys!! ;) Haha!!



Kan ju också säga att Ballerina med pepparkaka var helt ok. Inte jättegoda, men ok. Äter nog hellre "vanliga" balleria för sig, och pepparkaka för sig! :P

Nä, hämta sista tvätten och sen packa lite då! :)


Ballerina med pepparkaka!!

Datum:2009-10-15 Tid:19:35:12   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer


Jag och Benny var precis borta på Hemköp och handlade lite. Och vet ni vad det fanns där?? Ballerina med pepparkakssmak!!!!! :D Jag som älskar både Ballerina och pepparkakor!! :D Haha!!

Så jag köpte ett paket, tänkte att jag skulle testa ikväll till min kopp te :)

Visst låter det gott?? :)















Hej hopp!!

Datum:2009-10-15 Tid:15:52:53   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Sitter här och har precis pluggat massor, och det gick riktigt bra!! Klarade nästan allt som jag hade plannerat och göra idag! Känns riktigt bra! :D

Så nu tar jag nog helg från skolan! :D

Imorgon ska jag åka till S:t Anna och ta hand om min lilla syster lite på eftermiddagen och kvällen. Fast Victor är nog hemma också, så jag får väl vara branvakt till båda två!! :P Haha!

Det har vart många kalas senaste tiden, alltid någon som fyller år. Har ínte visat några bilder från senaste kalasen, så det kankse är dag!

Mamma fyllde ju år för nästan en månad sen, 19 september. Åt jättegod smörgåstårta och tårta då!


Den goda smörgåstårtan


Mamma får paket :)


Hon fick en jättestor tekorg med massa teer och choklad och kex i! Och en tekanna!


Den supergoda chokladmoussetårtan!!



29 september blev Nova 2 år, så då var det dags för kalas igen!! :)

Nova får hjälp av gammelmormor att öppna paket :)

Ingrid och Magnus hjälper också till lite :)


Nova blåser ut ljuset!


Massa gott godis på tårtan!!


Kankse ska gå och börja lite med maten då, Benny kommer nog hem snart. De har vart på Tekniska Mässan med jobbet idag, fuskigt!! Vi skulle åkt med skolan egentligen, igår... Men det blev tyvärr inte så. :( Tekniska Mässan är ju jättekul och gå på, vi var där varje år under gymnasiet. Så det blev jag besviken på, att jag inte fick åka!! :(


Spådamen...

Datum:2009-10-04 Tid:19:44:03   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer

Japp, idag har jag gjort något väldigt spännande! Jag har varit hos en spåtant! :D

Och det var riktigt bra. Allt som hon sa om mig och mina nära och kära stämmde precis. ALLT!! Jättehäftigt!! Sen kan man ju inte veta om exakt allt hon säger om framtiden stämmer, men, varför skulle det inte? Varför skulle inte det stämma, när allt hon sagt som redan har hänt, har stämt??


Ja, de är spännande...


Skulle egentligen villa skriva allt, samtidigt som jag inte vill.. Vet att det finns några som läser som inte vill veta. Sen finns det några som jag vill att de inte ska veta, som jag vet läser här.


Nä, de som vill veta och de som jag vill berätta för, berättar jag för i riktigta livet!


Hur som helst, coolt var det!! :D


Promenad :)

Datum:2009-10-03 Tid:09:56:04   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Igår gick jag och Zigge en liten (STOR) promenad. Jag tänkte att vi "bara" skulle gå upp en sväng vid kanalen, eftersom det var så fint väder. Dessutom hade jag vagnen med till Zigge, så han kunde åka lite, han orkar inte gå ända bort till kanalen annars. Så jag packade ner en vattenflaska med vatten och en skål till Zigge, och så gick vi!

Gick upp vid kanalen vid Skarpåsen och började gå bortåt, tillbaka mot Ljung-hållet. Vi gick, väldigt sakta, för jag har fortfarande ont i min nacke, och tittade på alla fina träd och så. Stannade vid en bänk utmed vägen och tog lite vätskepaus, och satt och njöt i skolen ett tag.

När vi skulle gå/åka vidare, tyckte jag att vi hade ju gått ganska långt, så vi borde ju snart vara framme vid bron över kanalen efter Ljungs kyrka. Tänkte istället för att gå tillbaka samma väg, så kunde vi ju gå runt :) Och vi gick och gick... Och gick och gick... Kändes som vi gick i en evighet, eftersom jag inte kunde gå så himla fort.

Till slut kom vi fram till en väg mellan gärdena som ledde ner mot Ljungs slott och vi kunder vända tillbaka hemmåt. När jag kollade på klockan när vi kom hem, hade vi vart ute i 2 timmar. 2 timmar!!!! Fast med många pauser dels för nacken, och dels för Zigge, och sen gick det ju inte speciellt fort framåt. Så om man går "som vanligt" kankse de inte är så långt!

Med det var ändå kul och skönt, komma ut i vackra vädret och friska luften! Vi hade ju såklart kameran med oss... ;)

Träden är ju så fina nu!!


Zigge bus  är lycklig över att få springa lös :)


Liten gräs-ätar-paus :)


"Vänta på mig!!"


Vätskekontroll


Sötnosen


Såhär bra hade Zigge det, han fick åka vagn han!! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, vi ska iväg på kalas snart! :) Nova har fyllt 2 år redan! vad tiden går fort, var ju inte länge sen hon var precis nyfödd och jätteliten.

 

Ska fösröka plugga lite mekanik innan vi ska åka också, har mekanikprov på tisdag... :S

 

Sen längtar jag tills imorgon, då händer någonting spännande...... :D :D :D :D :D


RSS 2.0