Ett enkelt problem

Datum:2008-11-30 Tid:21:38:01   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

L=C+M??
M+C=L??
M=L??
L=C??
Hmm??
Ja, de stämmer nog fan..
Mittemellan..


Flyttning!!

Datum:2008-11-30 Tid:21:29:27   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Japp, nu är lägenheten på Schalegatan tom! Bara lite möbler som ska säljas kvar. Dokumenterade lite under flytten, en bild säger ju mer än tusen ord!! :P


Hjälp!! Jag ska flytta - igen!!


Nästan tomt :)


Jag organiserar i lastbilen :P Haha!!


Är det första advent, måste man ju ha adventsfika med glögg. Men hur får man upp glöggflaskan?
Hur fungerar korköppnaren?? :P


Kanske bara är att dra??


Men vi fick upp flaskan, och fick lite glögg och pepparkakor! :)


Ååå, fick present av Sandra, att jag ska fixa naglarna!! :D Tack min älskade!! ♥ Du är bäst!! ♥




Fick en födelsedagspresent också under dagen, av några andra personer.
Ett jättefint glasfat med skål till! :)


När jag kom hem, hade älsklingen köpt en present till mig! ♥ En chokladkalender! :P

Ja, det var väl ungefär min dag i bilder! :) Är jättetrött nu, funderar på och gå och lägga mig. Men jag ska ju jobba natt imogon, så lägger jag mig nu, kommer jag ju säker vakna jättetidigt imorgon, och då är jag jättetrött sen hela natten.. Plus att jag håller på och bli sjuk på riktigt, tror jag. Halsen och öronen gör ont. :( Usch!!

Julgran och glöggflytt!!

Datum:2008-11-30 Tid:09:21:16   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer

Igår var vi inne i stan och kollade runt på tv. Hittade en som jag tror att vi vill ha, bådatvå. Vi vet i alla fall vilken modell, sen är ju frågan hur mycket pengar man vill lägga på den... :S Så, varefter blir det nog en tv! :)

Sen köpte jag mig en julgran, eller nej, en julen! Den är så söt! Liten och söt! Köpte lite glitter, småkulor, änglar och ljusslinga. Så den är mest i silver och vitt! Jättefin! :)






Lite småsuddiga bilder..
Men visst är den fin? Svårt att fota, den ser inte lika fin ut på bild som i verkligheten!

Idag blir det flytt! Ska till Sandra och hjälpa henne. Först till K-holm sen till Sthml. Så etapp 1 är idag. Eller, man kankse ska gardera sig och säga ifrån idag kl 12.30 och sen et dygn framåt!! Haha!! Lastbilen är hyrd ett dygn, och när två blondiner som aldrig har kört lastbil förut ska göra det, vet man ju inte vad som kan hända!! :P Haha!! Jag har packat ner kameran så vi akn dokumentera hädelseförloppet!! :P

Och så ska vi ha glöggkväll (ja, eller glöggdag, eller kankse glöggflytt) också, har packat ner den goda Ekenäsglöggen!! Glögg och pepparkaka! Måste nog ha glöggpaus mins en gång i kvarten när vi bär grejer!! :P Haha!!

Ska äta lite frukost och sen bege mig mot Norrköping och packa ner det sista i lägenheten, innan lastbilen ska hämtas!! :D

Middag!!

Datum:2008-11-30 Tid:09:04:50   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer

Ja, jag fortsätter väl där jag slutade skriva i fredags! :)

Såhär blev i alla fall håret:





Japp, såhär såg jag ut i håret! :) (Och det är 3 ton spray i, jag lovar!)

Efter jag gjort mig klar hemma, körde Benny ner mig till frisören igen, där Jenny höll på och klippte sig och gjorde slingor. Hon blev jättefin i håret, världens skillnad med slingor ju!

Vi (jag, Jenny och Lotta) åkte in till stan och mötte Anki. Gick till Olympia, där vi skulle äta. Och gud vilken god mat! Vi åt samma allihop, grillspett med tzatziki. Sååå gott!! :)


Det där med och kolla in i rätt kamera är inte lätt... :P
Anki och Jenny på bilden!


Jag och Lotta


"Can you take a picture of us?" - flashbacks från Bulgarien :P Haha!!
Här har den goda maten kommit! :)


Hihi, och såhär skulle jag komma ihåg Lotta! :P


Åt lite efterrätt, chokladmousse med varma hallon! Mumma!!


God efterrätt


Mmm, vad gott :P

Efter rastaurangen skulle vi gå vidare och ta en drink någonstans. Vi gick till Bishop Arms, för Anki hade inte vart där och sa att det var mysigt där.



Precis beställt dricka!

Stannade där några timmar och drack några drinkar. Jättetrevligt! Men grejen var ju den, att det var väldigt mycket folk, så vi stod upp. Och jag hade mina stövlar på mig. Herregud, mina fötter! :P Hehe!! För när vi väl skulle gå sen, då var det inte kul. Hade det vart varmare ute, hade jag tagit av mig dem! :P Får väl börja gå med dem till jobbet, så jag övar lite ;)

Det var en jättetrevlig kväll, jättegulligt av mina jobbarkompisar att bjuda ut mig på middag! Tack så jättemycket, Jenny, Anki och Lotta! Så gulligt av er!! ♥

När jag kom hem, var det en djungel att hitta alla hårnålar som satt i håret! Mitt i natten, trött efter en väldigt lång dag, några drinkar i kroppen. Ajajaj.. Men Benny vakande ju när jag kom hem, han var tvungen att släppa in mig för jag hade ingen nycklen med mig, så han fick hjälpa mig med de sista nålarna. När det är så mycket hår som står åt alla håll, känner man inte hur nålarna i istuckna! Och kolla hur det såg ut när nålarna var borta, håret stod kvar nästan likadant! Så, det var 3 ton spray i! :P


Och håret det står... :P Lite småsliten.. :P

När jag vakande på lördagmorgonen, såg håret likadant ut igen! Hehe! Så jag tog bara en klämma och satte upp det, praktsikt och kunna ha samma frisyr två dagar i rad! :P

Frisören

Datum:2008-11-28 Tid:16:36:00   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Nu har jag precis kommit hem från frisören. Så nu har jag nu frisyr, ni kommer inte känna igen mig!! :P Och så fixade hon till håret och gjorde det fint inför kvällen.

För några från jobbet har bjudit ut mig på middag ikväll, nu innan jag slutar! Och då måste man ju vara fin i håret! :)

Så nu ska jag klä mig klart, sen ska Benny köra ner mig till frisören (det regnar ju ute, vill ju inte förstöra håret), så jag kan betala, hon tog ju inte kort där inne. Plus att jag ska möta Jenny där, för hon är och klipper sig precis innan vi ska åka in till stan. Ska ta lite bilder sen på håret och lägga upp, så ni får se! ;)


Dags för sängen

Datum:2008-11-26 Tid:21:45:33   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer

Dags för sängen egentligen. Men jag sitter uppe och väntar på att mamma ska ringa. Hon slutade inte och jobba förens 21.15 idag, så hon är väl hemma snart. Så hon borde ringa snart. Måste ju veta hur de blir imorgon! Vi ska på julmarknad på Vadstena slott! :)

Idag var vi hos Anna och Jocke, och Anna fick sin födelsedagspresent. Bättre sent än aldrig! ;) Men hon hade ju kalas hela helgen hemma, så de blev idag! Åt jättegod kladdkaka! :) Mumma!!

Och så fint de har fått de hemma nu! Ny soffa gjorde ju hela rummet ju! Den var jäkligt skön i alla fall!! :)

Jag har bakat idag med! Hehe! Vet inte vad som har flugit i mig! Men idag bakade jag saffranskaka med kesella i! Jättegod! En hel citron var det i också, så det blev häflig smak med både saffran och citron.

Ja, och bullarna igår blev väl bra också. Jag trodde inte att de skulle bli de, för det blev nåt fel med degen, tyckte jag. Tyckte inte att bullarna jäste som de skulle. Men alla på jobbet sa i alla fall att de var jättegoda! Och det är ju huvudsaken!

Sen börjar jag få ont i halsen också... Fast det kan väl inte vara halsfluss som kommer sig smygande nu va, såhär långt efter? Är ju mellan en och två veckor sen jag träffade dels Evelina och sen Lollo, som fick det sen. Hmm.. För usch om det är det som är på g! Ahhhh!! Men jag tror nog att de borde brutit ut tidigare, eller hur?

Nä, nu ska jag ringa mamma, nu måste hon ha kommit hem, bara glömt bort mig! :P

Och jag saknar min prins nu...
Ikväll vill jag verkligen inte sova själv..


Puss och godnatt mina vänner

Tisdag kväll!

Datum:2008-11-25 Tid:18:00:25   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer

Då var det tisdag då. Tiden går så fort! Igår var det en månad kvar till julafton! En månad!! Ahhh!!

Gick förbi frisören på vägen hem från jobbet. Ska klippa mig på fredag eftermiddag. Frågade även om volympermanentning eller vad det nu hette, men hon påstod att jag har så långt och tjockt hår, så det kommer hänga ut sig direkt. Så jag bokade ingen tid för det, tänkte prata med om det med henne på fredag. Sen bad jag henne även göra nåt fint med håret till kvällen, för några stycken på jobbet har bjudit ut mig på middag på fredag kväll! En farväl-middag! Nej, vad hemskt det lät, men en sista rolig grej bara! Tycker jag var jättegulligt av dem! :)

Nu sitter jag här och väntar på att köket ska bli ledigt. Benny håller på och laga mat, och när han är klar, när maten är i ugnen, tänkte jag göra degen till bullarna, så den kan stå och jäsa medans vi äter. Ska göra lussebullar!! Lussekatter brukar ju bli så torra, så jag gör lussebullar istället!! ;) Tänkte ta med till jobbet imorgon!! :)

Nu är maten i ugnen, dags att göra deg! :D


Mmm, såhär kan man tydligen göra med sina lussekatter!! :P
Får väl se vart mina hamnar sen!! :P

Hemskt...

Datum:2008-11-25 Tid:12:26:08   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer

Usch..

Är på jobbet. Chefen kom nyss och berättade de nya skiftlagen tills våren. Men mitt namn fanns inte med.. Fan.. Nu känns det, kan jag säga.. Usch..

Och hon såg det. Men hon gjorde inget.

Måndag!

Datum:2008-11-24 Tid:21:30:25   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Japp, då var måndagen snart slut då!

Har vart en jobbig dag, mest möten idag! Men lite övertid, och man måste väl samla så mycket som möjligt nu, medans man kan!! :P

Och gjorde världens godaste mat förut!! Ååå, så gott det var!! Pastasås på grillad kyckling, champinjoner, tomat, creme fraiche med paprika och chilismak och fetaost. Mumma!! :D Blev massa matlådor också, så nu kan jag äta det i flera dagar! :P

Imorgon tänkte jag gå förbi frisören i Ljungsbro City (haha!!) och kolla om de har någon tid för klippning nu i veckan. Och eventullet för att kankse locka till håret lite. Finns tydligen nåt som heter volym permanentning (Lollo har noll koll på hår!! :P ), det kanske är nåt. Sen funderar jag även på färg. Brunt, någonting. 4 nyanser av brunt!! :P Haha!! Nä, jag vet inte. Ska i alla fall fråga vad det kostar!

Gud vad människors liv förändras. Det händer så mycket man inte vet. När man inte finns längre, händer grejer. :P Haha! Fatta vad jag har blockerat!! :P Bara för att jag är hårt på det jag tycket. Och jäkla tur är väl det! Brrr...

Egentligen kanske man inte ska skriva som man gör. Om saker och ting. För det finns ju så många som läser. Men, men, det här är ju min sida, där jag bestämmer, där mina tankar, funderingar och upplevelser ska fram!



Fika och dansuppvisning

Datum:2008-11-23 Tid:20:12:36   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Var förbi Sandra och fikade på eftermiddagen. Hon höll på och packa förfullt och sålde saker, så när jag kom, bar två killar ut hennes tvättmaskin. Så en grej mindre! :)

Vi drack te och åt mjuk pepparkaka! :) Men jag var ju så smart att jag hällde vatten upp till kanten på muggarna, och hennes muggar har inga öron. Så det gick ju inte att hålla i muggen! Men som tur var, var ju fortarande grytlappshundarna uppackade! Både söta och mycketanvändbara till varma temuggar :P


Te med hunden på handen :P


Mmm, pepparkaka ;)

Stannade inte så länge, det var dags att åka till Borgen. Och gissa vad? Jag hittade, alldeles själv! Ok då, både Benny och Sandra hade gått igenom vägen med mig på dagen, men ändå! :P Haha! Jag tyckte det var bra gjort ändå! :P

Amandas dansgrupp var jätteduktiga, ja, alla var jätteduktiga! Kul och se att det händer grejer från år till år! Vi satt ganska långt bak, så korten är inte så jättebra.


Amanda står i mitten längst fram, med svart tröja och blont hår till axlarna!


Dansa, dansa!!


Amanda är hon som böjer sig i mitten


Maggan var där också, så hennes båda barn går tydligen i Amandas dansgrupp.
Så de är också med här någonstans!


På slutet fick alla gå upp på scen och dansa till en julsång! Amanda har fått på sig tomteluvan här!


Till vänster om Amanda står hennes kompis från skolan


De var så duktiga!!

Nähä, kankse ska gå och fixa någon frukost till jobbet imorgon. Sen blir det sängen vartefter, jobbar förmiddag imorgon. Har även möte med jobbcoachen imorgon, så jag måste kolla lite på de papprena innan jag somnar också.

Sov så gott mina vänner!!


Gud vad kallt!!

Datum:2008-11-23 Tid:11:24:56   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Vad kallt det är då!! Både inne och ute! Framförallt ute, var ute och gick med Sandra ungefär en timme på morgonen, och det var verkligen iskallt! -6° stod det på termometern när jag gick! Brrr!! Ändå hade jag långkalsonger och kängor på mig. Men det hjälpte inte! :P

Nu ska jag dammsuga och torka golven här hemma tänkte jag. Sen lägga mig i ett varmt bad! :D Äntligen!! :D

Sen blir det till Norrköping, till Sandra en sväng. Måste ju passa på nu! Ååå!! En vecka till bara! Sen går tåget! :P

Och så har Amanda dansuppvisning ikväll också, så den ska vi åka och kolla på! :) I Borgen i Norrköping, se om jag hittar dit i år. Jag kör jämt vilse när jag ska dit, jämt! Har fått ringa antingen pappa eller Sandra alla år och fått vägen beskriven för mig. Och grejen är ju, att det är ju inte så svårt att hitta dit! Det ligger ju precis vid SMHI! Skulle jag kommit hemifrån, så jag kommer från motorvägen, hade det nog inte varit några problem. Men innifrån stan... Vilket jag gjort alla gånger.. Se om det går bättre i år! :P


Nähä, om man skulle sätta igång då! :P



Såhär såg det ut på vårt vardagsrumsbord igår kväll! :) Myspys!!

Julstök och julmarknad

Datum:2008-11-22 Tid:19:23:59   I kategorin:Allmänt | 3 Kommentarer

Kankse ska ta det hela från början, har ju hänt lite de senaste dagarna! :)

Tordag:
Oj, vilken jobbig dag! Herregud! Ja, det hände mycket med mig den dagen. Både innan jobbet och efter. Det innan jobbet var allra jobbigast, hade så himla ont i huvudet när jag gick där ifrån! Kände bara att jag orkade inte gå och jobba! Hade dessutom lovat Anna att jag skulle komma till jobbet två timmar tidigare och jobba istället för henne, så hon kunde åka och handla med sin mamma. Men det gick bra och jobba ändå, trots huvudvärken. Hjälpte inte ens med tabletter!

Jag gick hem klockan 18 på kvällen, för jag skulle med Mailn på meditation. Testa vad det är för något. Och det var häftigt! Men det tar nog lite tid och lära sig, att slappna av och allt det där. Men jag ska testa några gånger till!

Fredag:
Annas födelsedag! Grattis igen! :) Vaknade till när Benny gick till jobbet vid kvart över fem på morgonen. Sen kunde jag inte somna om. Tog jättelång tid att somna om, kändes det som. Gick upp strax efter 8, och såg att solen lös! Ja, SOL!! Så jag klädde på mig och skulle gå rundan runt kanalen. Iskallt ute, men ändå friskt! Tog några fina kort uppe vid kanalen då:




Fint vid kanalen på morgonen

Hem och åt lite frukost, sen var det ju bara att gå till jobbet :S Hinner inte med mycket innan jobbet inte! Jobbade till strax efter 17, då följde jag med Jenny in till Blomsterlandet en snabbis, hon skulle ha en blomma till sin syster och jag ville köpa julstjärnor (som ändå kommer dö snart), för jag hade tänkt mig att jag skulle sätta upp julgardiner och stakarna på kvällen. Men jag orkade inte det på kvällen när jag kom hem...

Pratade med Jennie på kvällen, hon hade tyvärr fått samma hemska besked från sitt jobb, som jag fick för ett tag sen. Så julafton är hennes sista dag. Stackars henne! :( Usch!! Sen gav hon mig lite tips om elementen, vad man kan göra för att få sem varmare. ;) Hon jobbar ju med sånt nu! Haha!! Så jag ska väl skruva på dem lite, någong gång, när Benny inte ser mig!! :P

Satt lite framför datorn och kolla lite på tv. Benny var trött, eftersom han hade jobbat förmiddag, så han gick och la sig ganska tidigt. Men jag var inte trött, satt kvar vid datorn. Fick ett sms från Malin, som höll på och skräma ihjäl mig! Haha! Hon skrev att hon sett något utanför våran dörr. Och det SKA INTE vara något utanför vår dörr klockan halv elva på kvällen! Hehe! Men jag smög dig och kollade (livrädd). Men det var inget farligt, det var en present från Malin! :) Tack!! :)

Gick ner till henne och Zigge och satt och prata, var lite sällskapssjuk! Så jag var nog inte hemma igen (låter som jag var jättelångt bort) förens efter ett någon gång. Men då var jag trött, så då somnade jag!

Lördag:
Vaknade ganska tidigt ändå, med tanke på hur sent det blev igår. Hoppa in i duschen och åt frukost. Jag och Benny skulle åka en sväng på julmarknad till Ekenäs Slott tänkte vi. Men Benny har ju jour, och det är ju inte så kul och vänd när man är på väg dit! Och precis innan vi skulle åka, ringde de från jobbet. Men det var tydligen inget allvarligt, så han behövde inte åka ner, som tur var. Utan vi begav oss till Ekenäs! Kallt som sjutton var det! Men mysigt! :) Köpte någon påse med fläderblomssaft, fläder och jordbubbsmarmelad, någon senap och ättiksgurka, som var från någon gård på Visingsö. Nästan llite vuxenpoäng och köpa sånna saker! :P Haha!! Med det var så himla gott! Sen köpte vi lite glögg och brända mandlar (såklart).

Åkte hem och började plocka fram alla julsaker! Äntligen! Satte upp ljusslingan på balkongen, glittersprayade mina julstjärnor som jag köpte igår (OBS: gör det inte i lätt motvind... Hehe, hela jag blev guldglittrig!!), satte upp julgardiner, adventsljusstakar, stjärnor och lite tomtar! :) Sååååå mysigt!! När vi höll på och julstökade som mest, knackade det på dörren. Då ville Zigge vara hos oss, sa han! ;) Så han ligger på sin filt här under bordet och sover så sött nu! :) Han är ju bara så go, lille hunden!

Tog lite bilder på vårt julfina hem! Men ursäkta kvaliteten på bilderna, de är ju tagna med mobilen, och den är ju inte världens bästa.. :S



Utifrån...


Vardagsrummet!! :)


Och så köket! :)

Japp, så nu är det jul hos familjen Viklund/Pettersson!! :D

Har ni jul hos Er än?


Grattis, grattis!!

Datum:2008-11-21 Tid:09:51:40   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Grattis Anna, 27 år idag!! :D

Ja må hon leva, ja må hon leva...
Ja, jag kan ju inte de där med och lägga in ett klipp från You Tube här, så att det syns, men kolla här, Anna!! :)
http://www.youtube.com/watch?v=OQim_tGoxFc



23 dagar kvar

Datum:2008-11-19 Tid:10:47:16   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Nu är det bara 23 dagar kvar på jobbet. 23 dagar! Igår satt jag och tänkte på det, när jag satt och rensade vaniljhjärtan, att snart är det verkligen slut. Har inte tänkt på det på ganska länge ändå, har vart så mycket annat. Och folk börjar fråga mer och mer nu, vad jag ska göra efter nyår :S Ja, säg det.. Ena dagen vet jag, andra inte. Svårt!!

I måndags gjorde jag nåt jag aldrig gjort förut! Vi gjorde inte så mycket på jobbet, och där vi var precis då, var det gabska lugnt och tyst, så vi hörde radion. Klockan var 19 och det var dags för kärlekshäxan på Mix Megapol. Jag sa till Jenny och Lotta "ska jag ringa in?" Och de sa ju ja! Så jag provade och ringde. Tänkte att jag kommer väl ändå inte fram. Men det gjorde jag! Och när tjejen svarade, frågade hon vad jag hade för fråga. "Ehhh, ehhh" sa jag och försökte tänka, hade ju ingen kärleksfråga att ställa sådär, eftersom jag inte trott att jag skulle komma fram! Men jag sa nåt i stil med är det rätt förhållande jag är i nu? Eller nåt sånt.

Fick vänta 2 minuter i luren, och sen var det min tur! Och kärlekshäxan började prata, sa att det var den första riktigt stora kärleken för en av oss. Men att vi måste prata med varandra, så kommer det gå bra. Och sen helt plötsligt säger hon såhär: "ska någon av er byta jobb, det är du va?" Å, herregud, tänker jag. Hur fasen kan hon veta de?!?! Haha!! Men hon sa att någon man, entreprenör och egen företagare eller nåt sånt, skulle hjälpa mig. Haha!! Va cool! Ska jag inte plugga alltså? Haha!! Ja, vi får väl se hur det blir! Men det där med jobbet, tycker jag var riktigt häftigt att hon sa!

Och vill ni veta exakt vad han sa (det vet jag knappt själv) så kan man lyssna på det på Mix Megapols hemsida!! :) Herregud vad hemsk man låter, när man hör sig själv! :P

Nä, nu ska jag äta lite fruksot, sen lägga mig i ett varmt bad! Sen blir det väl jobbet direkt, hinner väl inte mycket mer. Hade en tanke på att kankse sätta upp julgardiner och stakarna idag innan jobbet, för igår kväll när jag kom hem från jobbet, såg jag att en av grannarna gjort det. Det såg ju sååå mysigt ut!! Och har de satt upp sina saker, kan ju jag, då är jag ju inte först i alla fall!! :P Men det blir nog till helgen, att sätta upp grejerna då!

Tarotkort

Datum:2008-11-16 Tid:20:47:28   I kategorin:Allmänt | 3 Kommentarer

Hittade en sida på nätet, där man kunde skriva frågor och så lades tarotkort upp för mig, och förklaringen till korten stod bredvid. Och herregud, säger jag bara!! Tror nog faktiskt på det! Känns i alla fall bättre efter att ha läst det.

Ändringar är på gång!!


Helgen slut..

Datum:2008-11-16 Tid:19:28:35   I kategorin:Allmänt | 3 Kommentarer

Jaha, då var strax helgen slut då - igen. Den har gått väldigt fort! Har inte ens känts att de har vart helg, tycker jag!

I fredags var vi ju inne på Ikano en sväng. Köpte några fina teburkar, nu när jag fått så många olika tesorter! :) Och sen köpte jag även bok, som jag faktiskt tänkte läsa.. Tror att den är väldigt intressant! :)

På kvällen kom Malin upp, och vi beställde pizza ihop och kolla lite på tv. Hon hade läst de där i min blogg med och permanenta håret. Och hon säger att hon älskar att hålla på med hår! Så hon provlockade mig lite! :) Gjorde bara lite olika, för och kolla hur det skulle kunna se ut. Om man nu skulle göra hela håret, skulle det nog gå åt en hel dag, tror jag i alla fall!! :P

Var föresten inne på frisören på Ikano och frågade vad det skulle kosta att permanenta mitt hår där. Hon jag pratade med trodde någonstans mellan 1200-1500. Och sen var man ju tvungen och ha rätt schampoo och balsam efter också, så jag får nog räkna med närmare 2000 kr! :S Hmm.. Är det värt det?? Och det sitter ju bara i två månader, OM man nu sköter det ordentligt. Hehe, helt sjukt. Men frågan är om jag ska göra det, och när. Om jag ska vänta till efter jul, när jag inte ska ha mössa på mig 8 timmar varje dag. Samtidigt vill jag ju göra det nu, till jul och nyår! Jaja, får se hur det blir!

På lördagen var det jobb. 8 timmar blev det, så det blev en vanlig arbetsdag. Bra med lite extrapengar, om jag nu ska permanenta håret ;)

På kvällen gick vi en sväng till Marcus. Och Malin fixade mitt hår!! Blev jättebra!! Tänk om man kunde göra sånt själv. Jag har dels inget intresse i det själv och sen kan jag inte. Både hålla i toffsar och spännen, samtidigt som man ska fläta och locka med locktång! Nej, det blir för mycket för mig!! Haha!! Kolla vad fin jag var i håret:


Frammifrån...


Och lite bakifrån..

Fint va?? Gillar det där med några lockar över det andra håret! :) Tack så jättemycket Malin!! <3 Du får gärna göra det flera gånger, om du vill!! ;)

När vi kom till Marcus, var jag ju självklar hungrig! :P Hade ju bara ätit lunch på jobbet, och det var ju länge sen! Slutade med att de flesta var hungriga, så vi beställde lite mat från Venus. Men tog faktiskt fläskfilé och tzatziki den här gången, inte pizza två dagar i rad!! :S

På kvällen fick några för sig att spela poker. Poker! Klädpoker hade vart ok, det är ju inte så svårt. Men nej, de skulle ju spela poker med sån där väska. Men pengar som var värda olika saker, och pratar halft utrikiska!! Haha!! Betta och checka och allt vad det var!! :P Nä, men grejen är ju det att jag kan inte spela poker från sån där väska, och tycker inte det är så intressant heller. Men de försökte förklara lite. Men de gick nog in i ena örat och ut genom andra!! Haha!! Men jag var med lite i början, sen tröttnade jag. Så det slutade med att jag, Marcus och Carro satt i vardagsrummet och spelade gitarr och sjöng lite, medans resten spelade poker i köket.

Idag vaknade jag framåt 11 tiden. Och det var soligt ute!! Så jag var ju tvungen att gå ut lite. Gick ett varv runt kanalen med Sandra i örat. Fick upp henne med, så hon gick ut och gick med! :) Gick hem och åt frukost, fortfarande med Sandra i örat.

Kl 14 var det dags för kryddparty hos Lollo. Jag och Jenny åkte in och jag köpte mig en salladskrydda. Plus att jag vann en sån, så nu har jag två sallads-ströare. Ska ha kryddparty själv, någon gång vecka 48, tror jag. Så då är alla välkomna!! :D

Hade tänkt att gå Novemberljus-grejen inne i stan efter, men det regnade ju när vi kom ut från Lollo. Åkte till Maxi och handlade lite, jag behövde ha grejer till maten.

Och nu sen jag kom hem har jag fixat här hemma, diskat och gjort lite och äta till ikväll när Benny kommer hem. Nu ska jag sätta mig och kolla lite på tv och bara ta det lugnt, tills Benny kommer hem.

Puss på er, alla mina vänner!!


Fredag

Datum:2008-11-14 Tid:13:35:40   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer

Äntligen fredag! Och självklart var jag hur trött som helst när Benny kom och väckte mig förut. Så typiskt, sista dagen, ja då kan man minsann sova!! Men börjar ju jobba kl 7 imorgon bitti igen, så jag kunde ju inte ligga och sova hela dagen.. :P

Och jag hittade världens sötaste hus inatt. Det är bara för gulligt! Litet gulligt torp. Ligger alldeles för nära vägen bara. Men annars, så himla gulligt! Blev helt  kär i det inatt! Kollade på det flera gånger! ;) Hade jag vetat att jag skulle vara på Cloetta resten av mitt liv, eller ja, i alla fall några år till, hade jag nog köpt det!! Haha!! Eller, om nu Benny gått med på de.. ;) Kolla får ni se:

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/320956

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag och Benny åka in till Ikano en sväng och kolla lite :)

Torsdag

Datum:2008-11-13 Tid:15:32:02   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Torsdag idag! Bara en natt kvar! Jippie!! :D

Igår kväll kom Sandra, Jenny, Evelina och Ankan en sväng! Fick massa saker från Lush, badbomber, skum, och tvålar. En av tvålarna verkade trevlig, nån sextvål eller nåt. Haha!!  "The Sex-Appeal Honey Shower Gel" står det på! ;) Ska testa och utvärdera!! :P Tack så jättemycket mina vänner!! :)


"Tvätta bort all grinighet och dina bekymmer med vårt underverk gjort på honung och jasmin. Löddrande, livsgivande och oemotståndlig är denna sensuella duschcrème med tre sorters äkta honung. Flying Fox innehåller även de finaste afrodisiaka eteriska oljorna - jasmin och ylang ylang (som också hjälper mot pms-besvär!). Du vet du behöver det här." Står det om den. Precis vad jag behöver!! :P

Natten gick ändå ganska fort, faktiskt. Hade världens halsbränna bara. Men var ändå inte så trött som jag trodde jag skulle vara. Gick och lyssnade på min ljudbok i lugnan ro, nästan hela natten. Har lyssnat på en och en halv ljudbok bara den här veckan!! :P Det är tur att ljudböcker finns!! Just nu lyssnar jag på Anna Janssons 5:e bok, "Drömmar ur snö", om krimanalinspektör Maria Wärn. Jätte, jätte bra! Än så länge i alla fall! Och de fyra första böckerna i den serien är också jättebra!


Min ljudbok, för tillfället :)

Idag gjorde Benny frukost till mig när jag vaknade. Han hade vart inne i stan på förmiddagen och köpt ny mobil. Så nu har han bytt upp sig, från Nokia till SonyEricsson! :P En C905 köpte han! :)


Bennys nya mobil :) Jag vill också ha en ny!!

Han hade vart på systemet också, och kollat efter Blossas årsglögg, men den fanns ju självklar inte. Men han köpte någon annan glögg, med lingon och blåbär, tror jag det var. Det funkar nog det med! :) Plus att han köpte det där paketet med senaste årens glöggar. Så nu blir det glöggkväll snart!! :)


Senaste årens glöggsmaker!



Det står att det är "kryddig doft med inslag av lingon, kanel, enbär och blåbär".
Och det borde ju vara ungefär som blåbärsglöggen :)

Benny köpte även en ny slickepott till mig idag. Som han tyckte att jag borde klara av utan att ha sönder den, för den klarade upp till 300 grader! :P

Nu ska jag kolla klart på husfruar, sen blir det nog att göra lite mat. Ska nog gå ut och gå en sväng sen också, vet inte när jag var ute och fick luft senast. Känns som det är länge sen i alla fall!  

Puss å kram, alla mina vänner!


Halsbränna

Datum:2008-11-13 Tid:02:25:13   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Usch, jag har sån halsbränna. Det gör ont i hela mig. Har haft det båda senaste nätterna, så jag la ner de där tabletterna som jag åt förr i väskan, mot halsbränna. Så förut när vi åt, skulle jag ta en sån där tablett, för jag kände att det var på gång. Men det visade sig att tabletterna gick ut i februari 2008, så jag vågade inte ta någon. Och jag kollade ju inte datumet hemma innan jobbet. Hade i och för sig inte spelat någon roll i alla fall, apoteket var ju inte öppet så dags ändå. Så imorgon MÅSTE jag gå till apoteket och köpa sånna tabletter. För det här är hemskt!! Man ska inte jobba natt!!!

Slickepott

Datum:2008-11-12 Tid:15:56:59   I kategorin:Allmänt | 3 Kommentarer

Vet ni hur handikappad man blir utan en slickepott i köket? Å herregud! Jag stod precis och skulle baka kladdkaka till ikväll. Och så ska jag skrapa ut smeten i formen. Det mesta tar man ju med sleven, men sen det sista, som sitter kvar i, måste man ju ta med en slickepott.

Och grejen är ju den, att jag förstörde min slickepott i lördags, när jag bakade chokladkolapajerna. När jag skulle smälta chokladen i kastrullen, smälte jag även slickepotten :P Så jag slängde ju den då!

Och nu stod jag här, utan slickepott, och visste inte vad jag skulle göra! Snacka om hjärnsläpp! Hehe!! Hur jag skulle få ut siste smeten!! Haha!!

Så, jag önskar mig en ny slickepott!! ;)


De här var väl fina?? :)


23 år... :S

Datum:2008-11-12 Tid:13:42:21   I kategorin:Allmänt | 4 Kommentarer

Jaha, då är man väl 23 år då. Eller, egentligen inte än, 16.12 föddes jag visst! :P

Fasen vad tiden går snabbt. Som en människa, som jag inte pratar så ofta med, sa igår: "du börjar ju bli riktigt gammal nu!" Och grejen var ju att hon skojade ju inte... :S

Jobbade ju som sagt inatt och flick flera grattis-sms under natten! Och även under dagen nu, medans jag försökt sova! Tack, mina vänner!!

Sov asdåligt idag med. Fattar inte, det går inte. Inget som stör mig, inga ljud alltså, men det går bara inte. Och jag är ju så trött så jag skulle kunna spy, känns de som. Usch ja! Men nu är det ju bara två nätter kvar! Plus lördag också, ska ju jobba extra då. Nästan så man ångrar sig nu.. Men, de är extrapengar, de behövs ju!

Nyss var Anna förbi med paket till mig! Fick två olika sorters te! Så det ska jag testa nu till frukost! :D Tack så jättemycket!! :D

Nähä, ska väl gå ut och göra lite frukost då. Och sen baka nåt, måste väl ha med nåt till jobbet ikväll :P Och sen kommer Sandra, Jenny, Evelina och Ankan framåt kvällen också. :)


Semester!

Datum:2008-11-11 Tid:23:44:30   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Nu vet jag vart jag vill åka på semester i sommar!! Till Gotland!! Ljudboken som jag håller på och lyssnar på nu, utspelar sig på Gotland, under medeltidsveckan. Och det låter så mysigt! De beskriver allt så mycket och bra i boken, så nu vill jag åka dit! :)

Så nu gäller det ju bara att få Benny att vilja de också! ;)


Förnyelse?

Datum:2008-11-11 Tid:19:54:50   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer

Funderar på och permanenta håret. Stora lockar. Vad tror ni? För och få lite volym, är så trött på mitt hår. Måste ju tänka på att jag snart inte ska ha det instängt i en mössa 8 timmar per dag. Då kankse man kan engagera sig lite i håret.

Stora lockar, tror jag. Inte sånt smått tantkrull. Blir nog väldigt konstigt, eftersom jag har så långt hår. Kankse skulle ta locktången själv ock locka stora lockar i hela håret, för att se hur det ser ut. Innan man gör det på riktigt. Nån som vill hjälpa mig? Jag bränner mig bara när  jag gör det själv. Annars kankse man kan gå till frisören, så får väl de locka till ruffset.

Eller kankse färga håret. Mörkbrunt. Både och kankse? Både färg och permanent?

Vad tror ni?


Ja, har inte en aning om vad det är för människor på bilderna, men hittade den på frilla.se
Och typ något sånt här kan jag tänka mig. Stora lockar.


Ååå..

Datum:2008-11-11 Tid:19:35:28   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

In genom ena - ut genom det andra
Nu fick jag ännu ondare i huvudet
...

Nu var det länge sen igen...

Datum:2008-11-11 Tid:19:22:24   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Nu var det visst en vecka sen sist igen. Kanska dags och uppdatera lite :P Kommer ju säkert glömma hälften, eftersom det gått ett tag..

Kan ju börja med förra onsdagen. Då var jag och Anna inne i stan en sväng. Handlade lite och fikade! :)

På torsdagen var jag och Sandra på Ikea o Ikano en sväng. Åt födelsedagsmiddad på Chili :) Och vet ni vad jag köpte? Ett par stövlar!! Har fått för mig att jag vill ha ett par stövlar. Men inte med någon hög klack, jag måste ju kunna gå i dem! Men jag hittade ett par, som var sååå sköna!! Trots att det var lite klack på dem... ;)


De här stövlarna köpte jag!! :D

På fredagkvällen bjöd Benny ut mig på födelsedagsmiddag. Fick 3-rätters på Gula Huset, sååå gott!! Tack älsklingen!! Och då hade jag mina nya stövlar på mig. Kändes i fötterna, är ju inte van och gå i sånt ju! Här är det ju gympaskor som gäller!! :P

På lördagen vaknade jag tidigt, eftersom jag jobbat förmiddag var jag ju van vid och gå upp tidigt. Så jag gick upp och bakade två chokladkolapajer, till kalaset på kvällen. Mina föräldrar, Bennys föräldrar och Björn skulle komma på kvällen. Fixade iordning lite hemma, satte upp ett till köksbord i vardagsrummet och dukade iordning. Vi åt tacos på kvällen när alla kom. Orkade inte engagera mig i nåt annat. Och alla äter ju tacos. Så vi åt och fikade.


Mat!!

Fick massa fina presenter: tekoppar med fat till, massa olika te, en fleecepläd, ljusstake, glögg, blommor, pengar, rosa vantar och halsduk! :) Tack så mycket, allihop!! :)


Och fika!!


Mina nya fina tekoppar med lite te bakom :)


Det svarta klotet på bordet, ljuset, fick jag av Victor :)

På söndagen rensade vi lite i förådet och plockade iordning. Hade även Zigge en stund på dagen! Han är ju bara för söt!! Åååå!! Men han kom nog till rätta ganska snabbt här hemma, för jag gav honom en filt och visade honom den, och där låg han och sov! :) Jag passade på att äntligen tvätta fönstren hemm! Herregud, säger jag bara! Har nog inte sett så skitigt fönter! Men det var ändå inte så himla länge sen jag tvättade dem! Men nu är det gjort i alla fall!

Sen var söndagen lugnt, tog det lungt, för jag hade ont i min fot. Undrar när den ska bli bra igen. Malin kom upp på en fika när hon hämtade Zigge. Hade ju massa paj över från lördagen!

I går gjorde jag det jag har tänkt så länge, men inte riktigt vågat, inte velat helt hundra. Anar att jag skulle gjort det för länge, länge sen, men, bättre sent än aldrig! Så TACK alla mina vänner som sagt till mig, och speciellt till Sandra och Malin, det var ni som puffade mig den sista biten! Känns bra nu efteråt! Får se hur det är när man väl vart där!

Ja, och idag har jag väl inte hunnit med så mycket. har sovit jätte, jättedåligt! så jag är så trött. Vill inte alls gå iväg och jobba nu! Plus att jag måste vara på jobbet till kl 9, har möte innan vi börjar. Ska väl hoppa in i duschen nu innan jobbet!!

Fick för övrigt ett kort idag. Ett grattis kort. Men jag vet inte. Ja. Kankse ska ringa och tacka i alla fall.

Nu blir jag ännu tröttare...

Datum:2008-11-05 Tid:21:43:25   I kategorin:Allmänt | 4 Kommentarer

31 dagar kvar.
Nu blev det helt plötsligt 31 dagar kvar att jobba.
För nu får jag inte åka på utbildningen nästa vecka!
Jag blir så trött!!
Fan!!
Jag som ville!!
Ååå!!

31 långa dagar kvar...
Känns jäkligt tungt nu...
Vill verkligen inte.
Eller, föresten, 32 dagar, ska jobba extra nästa lördag.
Fast då är det ju frivilligt.
Fast det ger ju extra pengar.
Och det kommer ju behövas.
Kan det inte bli nyårsafton nu??

Nu ska jag gå och sova.
God Natt.


Fint

Datum:2008-11-05 Tid:21:16:08   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Kärleken mellan individer
är universal och lika vacker
som rosor som växer tillsammans


Så mysigt

Datum:2008-11-04 Tid:19:50:51   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer


Snart jul - snart glögg och pepperkaka - längtar!!
Köpte faktiskt en flaska i söndags, kankse ska ta en kopp varm glögg till husfruar sen ;)

Jag blir så trött..

Datum:2008-11-03 Tid:17:06:17   I kategorin:Allmänt | 3 Kommentarer

Jaha, nu får jag inte åka till Stockholm på kurs nästa vecka. För jag får inte ledigt från jobbet!! Ååå!! Jag blir så arg!! Jag som ville åka!! Faan!! Jag vill ju inte vara på jobbet!! Då hade det ju vart jätteskönt och få vara borta en hel vecka! Nä, istället ska man vara hemma, och jobba natt dessutom!! Blää!!

Så, nu har jag fått klaga av mig lite :P

Imorgon ska jag träffa min coach för första gången! Det ska bli intressant faktiskt! Jobbcoachen. Ska ha möte 12.30-13.30 med henne, alltså på arbetstid, perfekt ju! ;) Så det ska faktiskt bli skönt att få prata med henne! :)

Har precis gjort storkok på makaroner, köttfärssås och blomkål! 8 matlådor plus att jag själv åt en portion! Bra att ha i frysen!

Nu ska jag gå och provbaka en paj, en chokladkolapaj, som jag hittade i en tidning. Tänkte om man kanske skulle bjuda på den på lördag. Men måste ju prova den först!! :P

Åå, Malin frågade förut om jag inte skulle med till badet, simma lite och bada bubbelpool!! Skulle ju vara såå skönt! Men jag får inte än. Usch! Jag har ju fortfarande ett öppet sår, och det får ju inte komma in nåt skit där, så det blir infekterat igen. Inte värt att utmana ödet ju! :( Men sen, bara jag blir "helt frisk", då följer jag med! Kan ju inte ens bada i mitt eget bakar ju! Vet inte hur länge sen det var som jag badade, vet inte om jag har hunnit med det i höst, innan alla sjukdommar, eller om jag inte badat badkar sen i våras!! :S Måste bli frisk - NU!!! :)

Nähä, mot köket igen då, ta hand om disken och baka lite ;)

Puss mina vänner!!


Helgen!!

Datum:2008-11-02 Tid:18:35:45   I kategorin:Allmänt | 10 Kommentarer

Den här helgen har jag faktiskt hunnit med massor! Känns som det var långhelg, fast det egentligen vart korthelg! :)

I fredags var vi ute med jobbet och åt filébuffé och bowlade. Var jättetrevligt, och kul att nästan alla var där! Drack ganska många drinkar, hmm, och det slog till rejält när vi väl kom hem. Benny bara skakade på huvudet åt mig, när jag skulle försöka dricka vatten. Mer än så kankse jag inte behöver säga.. :P

I lördags sov jag länge, eller, vi sov länge. Låg i sängen i princip hela dagen och myste! Var ju länge sen vi sågs ju!! :P Framåt eftermiddagen var det dags och göra sig iordning och åka till Norrköping för att fira Victor. Vi åt mat på Athena först, sen bowlade vi i Vlbergen. Var trevligt! :)

På vägen hem åkte vi förbi minneslunden och tände ljus. Var så himla fint där uppe vid Krematoriet, massa ljus och blommor! Så jag och Benny tände ett varsitt ljus där.


Kolla så fint med alla ljus!


Varmt och skönt var det bland ljusen


Ett ljus för Morfar

Söndagen började med frukost som vanligt, sen sa Benny att vi skulle åka in till stan och köpa födelsedagspresent till mig. Jaha, sa jag. Så vi tillbringade nästan hela dagen nere på stan. Han köpte nya kläder och underkläder till mig!! :D Och det var ju kul, att bara kunna gå och välja själv vad man ville ha, och han betalade! ;) Är ju lättare när man kan prova kläderna direkt.


En svart topp och två linnen från GinaTricot fick jag..


..tre nya bh:ar. Nästan lite Halloween-färger ;) ...


.. och två jättefina hipster trosor, gillar mönstret ;)

Och det var tydligen inte allt, det kommer mera grejer sen, sa han!! Ååå, tack älsklingen!! <3

Sen köpte jag en ny vinterjacka också, en röd! Har nog aldrig haft en röd vinterjacka förut! Men jag ville inte ha en svart igen, om alla andra har. Och jag blev kär i den direkt när jag såg den!


Min nya jacka!! :D

Sen tog vi en fika på stan och åkte sen vidare till Tornby, till Sova-butiken, eller vad den heter. Benny ville ha en ny kudde, han hade funderat på en Tempur kudde. Och han fick låna en sån kudde i några dagar, för att se om den passade honom. Och det är ju jättebra, är ju inte så kul och köpa en kudde för över 1000 spänn, som inte funkar.

Tog en sväng in på Skopunkten också, jag har fått för mig att jag vill ha ett par stövlar. Men jag konstaterade - igen - att jag har för stora vadmuskler!! ;) Haha!! Så jäkla illa!! :P Inne på Skopunken träffade vi Evelina och Kungen också. Han verkade väldigt trevlig!!

Nä, nu ska vi äta lite!! Sen blir de sängen tidigt, jobbar förmiddag imorgon :( Kanske skulle vara hemma och söka lite jobb annars!! :P


RSS 2.0