1:a advent

Datum:2011-11-27 Tid:22:23:22   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Första advent idag. Tiden går så sjukt fort, jag hinner inte med! Mindre än en månad kvar till jul liksom!

Helgen har gått fort som vanligt. Började fredagen med att vara barnvakt till Kajsa. Gick jättebra och var jätteroligt! Tror Kajsa tyckte de var speciellt kul att få leka med Benny en hel kväll och mysa med honom i soffan.

Lördagen blev en riktig julmysdag, med mycket glögg. Jag, Benny och Marcus åkte in till stan på förmiddagen och handlade lite inför julbaket. Sen hem till Marcus och baka pepparkakor, lussebullar och lussekransar, pepparkaksrulltårta och annat gott!

Och idag har vi vart på husvisning igen. Ett hus inne i Ljungsbro. Och vi blev helt kära!! Ååå, vad vi vill ha det huset!! Vi skulle kunna få det så fint där... Göra iordning som man vill ha det... Ååå!! Jag vill ha det! NU!!!!! Skulle ju bli en bra julklapp det ;)

Och mitt under husvisnigen dyker Börje och Gertie upp där! Det hade vi inte en aning om att de skulle komma och kolla. Så det var jättekul! :) Känns extra skönt när de är med och kollar och säger vad de tycker och tänker. För det är ju en så stor grej och köpa ett hus liksom!!

Så efter husvisningen åkte vi hem till oss och åt lite mat och adventsfikade lite. Var ju perfekt att vi bakat dagen innan! ;)

Ja, det är väl min helg det.. Och nu är de väl dags och sova, snart upp och jobba igen!


Tidigare inlägg...

Datum:2011-11-08 Tid:20:41:11   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Oj.. Satt och läste mina tidigare inlägg här i bloggen. När jag var så skoltrött och bara tyckte allt var jobbigt. Att jag var sur för att jag inte kunde köpa hus och allt de där. Det var inte länge sen jag skrev det egentligen. Och kolla nu, vart jag är nu!! Jag har mitt jobb, där jag tjänar pengar och sparar till hus varje månad, äntligen!! Så nu är det bara och vänta på att rätt hus dyker upp... Och har vi tur, så har det precis dykt upp! Råder stor aktivitet där hemma har jag hört, så typiskt att jag är på utbildning precis när det kommer ett bra hus! Var samma sak förra gången när jag var i Alingsås på kurs, fast då var det två hus samtidigt! Jaja, vi får väl se vad som händer de kommande dagarna.... ;)

Men de jag ville säga är att det är konstigt hur snabbt saker och ting kan svänga och ändras. Hur stora kontraster det egentligen har vart i mitt liv senaste året, från att plugga och trivas med det, till att verkligen spy på pluggandet och undra varför man ska plugga och det känns som om man aldrig blir klar, tills att äntligen ha sitt jobb! Ja herregud ja!! Snacka om upp och ner, världens bergochdalbana ju! Men nu är jag nöjd! Nu klarar jag inte!

Eller jo, de finns två stora saker jag vill ha, men det kommer väl ta sin lilla tid.. ;) Och det får det.. ;)


Värnamo dag 2

Datum:2011-11-08 Tid:20:26:52   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Då var dag två över i Värnamo. Första kursen avslutat, och jag fick ytterligare ett diplom att hänga på väggen i mitt kontor. Och imorgon får jag ett till! :)

Vet egentligen inte om jag har lärt mig så jättemycket de här två dagarna, tyvärr. Har ju hållt på så mycket i olika CAD-program senaste tiden, så jag har väl lärt mig en hel del innan. Och det är väl också det som är jobbigt, att jag har jobbat i så många olika program senaste året. Både Inventor, NX och nu Solid Works. Jag skulle vilja göra ett eget CAD-program med det bästa från alla program, för det finns ju för och nackdelar med alla de programmen. Jaja, får väl göra det en annan dag ;) haha!

Nä, nu ska jag hoppa in och ta en dusch, kolla husfruar och packa ihop lite, för imorgon blir det hemförd!


CAD-kurs i Värnamo

Datum:2011-11-07 Tid:20:56:49   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Sitter just nu på Scandic i Värnamo, är här i 3 dagar på CAD-kurs. Ska gå två olika kurser den här gången, idag och imorgon är det avancerad sammanställning och på onsdag är det plåtkonstruktion. Plåtkonstruktionskursen ser jag fram emot mest till, det är ju den som är det jag verkligen gör på jobbet. Men de är alltid kul och vara på kurs!! :)

Här kommer bild på rummet. Har utsikt över torget i Värnamo och ser nästan rakt in på Harrys från mitt fönster. Så finns de inget och kolla på tv kan man ju sitta och spana in på onyktra människor på Harrys ;) Haha!!


RSS 2.0