God morgon!

Datum:2010-07-26 Tid:08:06:01   I kategorin:Allmänt | 3 Kommentarer


God morgon alla glada!

Idag är det dags, vi ska äntligen till Gotland!! Åker nu på förmiddagen och är framme i Visby strax efter kl 18. Ska bli så himla kul!

Ska bli så roligt att äntligen få komma dit. Har aldrig vart på Gotland förut. Eller jo, det har jag tydligen, för ganska exakt 25 år sen, men då låg jag i mammas mage så jag kommer ju inte ihåg så jättemycket av det :P Hoppas bara att vi får bra väder och att det inte regnar. Har ju regnat tillräckligt nu senaste dagarna. För, vad gör man på Gotland i en hel vecka om det regnar? Hmm... Kankse kan bli lite småtråkigt...

Vi åker ihop med Anna, Jocke och Kajsa och ska bo hos Jockes mormor i Hejde. Perfekt, mitt på Gotland! :) Jag och Benny har tältet med också, ifall vi vill åka ut på egen roadtripp något under vecka.

Det ända jag är orolig över är båtresan.. Det får INTE blåsa! Det får INTE gunga! Shit, blev liksom sjösjuk sist vi var ute på Roxen och fiskade. Det blåste lite då och var småvågor. Så länge jag liksom sitter och tittar rakt fram så går det hur bra som helst. Men när jag under några sekunder böjde mig ner och skulle plocka upp matsäcken ur kylväskan - då var det kört. Efter det mådde jag illa. Kunde knappt äta. Usch. Bara för att jag inte kollar framåt hela tiden. Fast det är ju samma sak när man åker bil. Kan absolut inte skriva sms eller läsa karta eller nåt sånt när jag åker bil, då mår jag illa direkt. Konstigt.. Men det sägs ju att de som blir åksjuka lätt har för bra balanssinne :P Haha!! Mne jag tror inte det stämmer i mitt fall! Nä, men jag hoppas i alla fall inte att det ska blåsa massa under båtresan idag. Hoppas på att det är fint väder ute på sjön, så man kan stå på däck och kolla ut över havet. Då går det nog bäst!!

Nä, nu kankse det är dags och börja göra klart det sista. Packa ner det sista, äta frukos, duscha och åka!! :D

Hörs om en vecka!! :)


:)

Datum:2010-07-23 Tid:17:46:42   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer


Hej alla glada!

Vet att det var länge sen jag skrev här. Men har varken haft tid, ork eller lust att göra det. Har vart alldeles för mycket senaste månaderna, så jag har inte orkat. Men nu tänkte jag göra ett litet inlägg i alla fall. Och jag antar att det är människor som vill läsa, kollade statistiken precis, och det har vart lika många besökare som det brukar, trots att jag inte har skrivit på nästan 3 månader. Så det kankse är någon som blir glad nu? ;)

Ja, det är ju sommarlov här... Har vart det ganska länge om man tänker efter, men ändå känns det som det inte har vart det. Har hela tiden varit nåt som ska göras, så jag har inte direkt kännt att jag har haft det lugnt och skönt och ledigt. Börjar sakna skolan nu! Och människorna i skolan! Men om exakt en månad från idag, då är det skola igen! :D

Jaha, vad har jag då gjort i sommar då, än så länge?? Måste nästan punkta upp grejerna:

♥ Jag och Benny har förlovat oss
♥ Midsommar tillbringades i Nyköping/Oxelösund
♥ Vart på Öland tre dagar med pappa och Amanda
♥ Vart ute med båten och fiskat
♥ Vart på Harstena
♥ Grillat, grillat och grillat lite till med nära och kära
♥ Druckit vin och ätit massa glass
♥ Varit i Västervik
♥ Badat, badat, badat
♥ Solat, solat, solat
♥ Läst massa bra böcker

Och vi ska:

♥ Åka till Gotland v.30 med Anna, Jocke o Kajsa
♥ Helsingforskryssning med Bennys föräldrar + bror med familj
♥ Dop av Elmer
♥ Dop av Rasmus + bröllop

Ja, det blir lite grejer faktiskt :)

Tänkte ju lägga in bilder från alla de här grejerna också, men de ligger på externa hårddisken nu. Så jag tar det nästa gång eller nåt. Men en bild från Nyköping hittade jag på datorn i alla fall. Antar att Benny ville fota det jättevackra namnet som står på skylten på bordet! ;)




RSS 2.0