Datum:2009-03-27 Tid:19:15:02   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer


Sugen...

Datum:2009-03-27 Tid:12:42:49   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer

Jag är sugen på negerbollar!! Gud!! Vet inte när jag åt en sån sist! Och hur ofta blir man sugen på nergerbollar då? Förlåt, chokladbollar eller vad du nu heter.. :P

Varför får man inte säga negerbollar då? Det är ju vad de alltid har hetat, och kommer alltid att heta för mig!

Vad säger du? Säger du negerboll eller chokladboll? Eller kankse som Sunes pappa: wienerbröd!! :P Haha!!



Från susning.nu:
Namnet är kontroversiellt. Benämningen chokladboll anses av somliga mer politiskt korrekt även om den endast får användas när mängden choklad är tillräcklig. Annars är det ett brott mot marknadsföringslagen (SFS 1975:1418). Understundom hör man även de med en blinkning till upphetsningen ironiska beteckningarna afroboll och etnisk boll. Endast sällan det möjligen inte alltid medvetet ironiska gambiaskallar med mjäll.


Mr Cool

Datum:2009-03-27 Tid:11:21:33   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer


Tycker nog allt att han ser lite kaxig ut!! :P

Jaha, fredag idag. Snö.. Blää... Vart är våren??

Fick mitt personbevis idag, så idag kan jag skicka in ansökningen till skolan. Om jag nu ska skicka den idag. Frågan är vad som är mest takiskt och göra: skicka idag eller vänta till efter mötet på ams på måndag... Hmm..

Blir nog lugnt idag annars, åka in en sväng till stan sen när Benny slutar jobba. Ska fylla i pappren till ams, så det är klart inför måndag också. Så jag slipper tänka på de under helgen! :)




Fikadag!

Datum:2009-03-24 Tid:09:58:10   I kategorin:Allmänt | 4 Kommentarer

Nu har jag faktiskt vart lite duktig, har beställt mitt personbevis till utbildningarna jag ska söka. Så bara pappren kommer hem, ska jag skicka in ansökningarna! :D

Idag ska jag fika med Jennie, hon är hemma i kalla Sverige igen! :D Ska bli trevligt, var länge sen jag såg henne.

Puss å hej mina vänner!

Zigge ♥ Wilma

Datum:2009-03-22 Tid:09:59:01   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Var i S:t Anna igår, och hade Zigge med! Gick jättebra! De sprang och busade i skogen och hade nog jätteroligt. Fast Wilma tyckte nog att Zigge blev lite väl på, han skulle bara lukta Wilma i baken, hela tiden! :P


Vi tog en promenad i skogen drekt när vi kom, och hundarna sprang lösa


Zigge hade fullt upp med att kissa överallt!


Och att lukta på Wilma...


Wilma lurade ner Zigge i vattnet


Bushundar!!


Hmm, en främmande pojke dricker i min vattenskål, säger Wilma!


Pussipuss


Sen gick hundarna och lade sig i varsin korg


De låg och spanade lite på varandra


Det blev lite konkurans om mitt knä, båda hundarna ville sitta där!


Vem ska man klappa??


Vilken goding, tänker Wilma och slickar sig runt munnen :P


Promenad nr 2, mamma och Amanda med varsin hund


Wilma visar vägen och Zigge springer precis bakom!


Båda hundarna kissar, samtidigt :P
Min gamla skola i bakgrunden :)


Det är fart på lille Zigge!


Vi åt Flygande Jacob och sen våfflor! Gott!!




Fredag!

Datum:2009-03-20 Tid:10:11:36   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer

Vaknade strax efter kl 7 imorse av hostan. Ingen höjdare alls! Kan man inte få ta lite mer hostmedicin när man ska lägga sig, så man inte vaknar av hostan? :S

Idag ska jag in till Arbetsförmedlingen, informationsmöte om "Jobbgaranti för ungdommar". Se vad det är. Tydligen ska man få extra coaching och extrahjälp att få jobb.

Annars blir det nog lugnt idag, kan nog nästan vara så pass att jag får tillbringa en kväll med Benny! :D Och det var ju inte igår! Han jobbar jämt, eller så är jag iväg eller nåt.

Imorgon ska vi åka till S:t Anna, och lilla Zigge ska följa med! :D För nu i helgen ska vi faktist vara hundvakt "på riktigt", för Malin ska åka bort. Så vi ska ta med honom ut dit, så han och Wilma får leka lite. Eller vad de nu kommer göra... :P Men det jag undrar mest, är nog hur katterna ska reagera på honom. Katterna är ju van vid Wilma som är lika hög som köksbordet liksom. Sen kommer lilla Zigge, som kanske till och med är mindre, eller i alla fall lägre än katterna. :) Men jag tror att det kommer gå jättebra!

Igår eftermiddag var jag och Anna inne till Maxi en sväng. Och ni kan ju läsa om hur det gick här: http://annansblogg.blogg.se/
Usch och fy och blä, är väl det jag kan säga!! :P Blev några jobbiga minutrar där inne på Maxi :S Men det gick ju bra!! :)

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta en morgonpromenad med hunden, innan Arbetsförmedlingen!


Påskrivet!!

Datum:2009-03-18 Tid:14:41:14   I kategorin:Allmänt | 6 Kommentarer

Nu är kontraktet påskriver och klart, så till sommaren blir vi landsbor! ;) För man får väl kalla 3 km utanför Ljungsbro "city" landet?? :P

Himla skönt i alla fall!

Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på nån film eller nåt. Har sånt himla hosta idag! Kan inte ligga ner, för då hostar jag. Kan inte röra mig, minsta lilla ansträngning och jag hostar. Jag kan inte prata, för så hostar jag. Herregud, kan ju inte göra nåt! :P Var nere på Apoteket förut när vi skrev på kontraktet och köpte hosmedicin. Hoppas de hjälper till lite!

Så nu ska jag sätta mig till rätta i soffan och kolla vad tv:n har att erbjuda, en solig eftermiddag när man helst hade vart ute! :P

Äntligen!!

Datum:2009-03-17 Tid:17:52:41   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Nu vet jag äntligen vad jag vill bli när jag blir stor!! :D

Var ju på ams idag, på utbildningsmässa. Och där hittade jag min skola, den som jag funderat på. Pratade med en man där, och han tyckte absolut att jag skulle söka, att jag hade precis rätt kvalifikationer för att komma in! Plus att man är flicka!! ;) Så nu ska jag bli ingenjör!! :D Bara att söka!! :D

Känner mig lite bättre i kroppen i alla fall. Men känner att jag behöver lägga mig och vila sen, ska bara gå bort till Preem med Malin först och hämta hemliga paketet som kom idag.. ;)

Ja, de börjar kännas bra nu! Saker och ting faller på plats. Sista delen imorgon, förhoppningsvis!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag gjorde i alla fall ett försök. Men det visade sig att det var fel. Frågan är om jag verkligen ville att det skulle vara rätt. Känns ändå skönt att det var fel. Men jag försökte i alla fall, och det är ju det som räknas...
Vi kommer ändå ses snart.

Tisdag...

Datum:2009-03-17 Tid:10:31:11   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Tisdag idag då.. Ska in till Arbetsförmedlingen en sväng sen, det är någon utbildningsmässa. Bäst och gå på! Kankse kommer på andra tankar, kankse ska plugga till nåt helt annat än de jag redan har tänkt mig!

Men jag orkar inte egentligen, känner mig inte riktigt hudra. Igår kväll bara låg jag i soffan hela eftermiddagen och kvällen. Orkade inget! Mådde så dåligt! Stackars lilla hunden, fick säga till mig varje gång han skulle ut, och då blev det verkligen bara runt huset. Fast han gillade nog att mysa i soffan hela kvällen! ;)

Nu ska jag ta ett par tabletter, hoppa in i duschen, och sen bege mig innåt Arbetsmörmedlingen vart efter. Så jag får komma hem till soffan igen!

Flytt!!

Datum:2009-03-15 Tid:19:01:23   I kategorin:Allmänt | 6 Kommentarer

Nu blir det snart flytt till landet! Äntligen!! I ett vitt stenhus kommer vi bo, nära Ljungsjön! Jättefint och mysigt!! En 3:a med öppen spis i vardagsrummet, kan de bli mysigare??


Uppdatering från hotellet i Jönköping!

Datum:2009-03-13 Tid:10:43:40   I kategorin:Allmänt | 5 Kommentarer

Började med 3-rätters på bussen igår! Bröd med tzatziki, sen kycklingsallad, och sen chokladpudding! Haha!! Det blire ju vad man gör det till! :P Maten var jätegod, bada puddingen som inte var god. Sån där färdig på burk för 5 kr, men en gammal klicka grädde på. Nja, det var inte så bra. Men de är inte alla som har ätit 3-rätters på en buss!! ;)

Kom ner till Jönköping och gick till hotellet. Värsta rummet, jättestort!! Och så fint!! Gick en sväng på hotellet, och hittade bubbelpoolen... ;) Var bara vi där, så vi hoppade i! :D

Nu idag på morgon blev det frukost, sen blir det en sväng på stan!

Kommer väl mer uppdatering under dagen/kvällen!!

Men lite bilder som vanligt:


Packar upp middagen på bussen


Hungriga Sandra


Kycklingsallad!!


Precis kommit till hotellet


Kolla tavlan! Visst är den cool!?!
Det låg en present på sängen till mig.Sandra hade köpt fin choklad!! ♥


Sandra fick också en present...


En bok med han Henrik Fexeus, eller vad han heter, som Sandra gillar.
Fast hon hade tydligen redan boken!! :S


Sandra är skyldig till något... frågan är bara vad... .P


Lite glass på kvällskvisten


Rundtur på hotellet


Bubbelpoolen!! :D


Och där satte vi oss ju självklart!!


Varmt och skönt!!


Härligt!!


Snart bär det av...

Datum:2009-03-12 Tid:15:48:50   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

... mot Jönköping!! Bussen går 19:45 inne från station, och då sitter min Sandra på redan! Så nu ska jag packa och gör mig iordning, och fixa klart maten! ;)

Hittade bilder på hotellet, visst är de fint?



Lägenhetsvisning!

Datum:2009-03-11 Tid:19:46:42   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Nu har vi precis kommit hem från lägenhetsvisningen! Kul att kolla, men man blir ju så sugen på nytt och frächt!

Kollade på de nybyggda lägenheterna nere i "city", där vid rondellen. Himla dyra, men himla fina! Fast sovrummen var väldigt små, bådatvå. Mycket mindre än det som vi har nu, och det är nästan trångt på sidorna om sängen som det är nu. Och vi vill ju inte ha mindre, ännu trängre!

Vardagsrummet var väldigt stort och fint, med höga och stora fönster! Köket och badrummet var också jätte, jättefina, de gick i grått! Kolla själva får ni se: http://hemnet.se/beskrivning/hemnet/362583

Nu håller jag på och tvättar... Fick chocken när jag kom in i tvättstugan nyss, det var nya maskiner! Nya och jättefina! Värsta hightech! :P Med digital display och bara en ratt till knapp. Till och med så jag tog kort på dem:


Hehe, häftig va?? :P

Nu ska jag nog sätta mig framför tv:n och drömma mig bort lite. Det där reseledarprogrammet är ju nu kl 8, vet inte vad det heter. När de är i Thailand. Ville bli reseledare när jag var yngre, så det lockar massor at kolla på sånna program! Om jag nu kommer åt tv:n vill säga, pojkarna har kopplat in datorn til tv:n och kollar på fiskefim...


Är de inte för söta, de ska göra allting tillsammans, de där två! :P



Lilla prinsen!

Datum:2009-03-11 Tid:15:56:44   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Jag har ju en fotomodell hemma, kolla på honom, han är ju bara för söt! ♥



Paus i jobbsökandet!

Datum:2009-03-11 Tid:12:34:25   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Ja, nu tar jag paus, har faktiskt vart duktig och sökt 4 av 5 jobb nu! :) Har bara ett kvar, men jag tror att jag kommer få lite problem med det. Fick ju ansökan i pappersform igår på Arbetsförmedlingen. Men grejn var att hela ansökan var inte med på pappret. De sista meningarna, med hur man ska ansöka, vart och till vem, finns inte med. Så jag har sökt efter annonsen på Arbetsörmedlingens hemsida. Men den finns inte kvar, för den är för gammal. Kollade på företagets hemsida också, men ingen info om det där. Får väl ringa dem och fråga helt enkelt!

Ska nog gå ut och ta en liten promenad i snön med Zigge nu. Sen fixa till den sista ansökningen, så det är klart sen!

Och så måste jag ju packa också! Eller ja, har ju hela dagen imorgon på mig också i och för sig :P Ska åka till Jönköping med Sandra imorgon kväll, och vara där tills lördag! :) Härligt, har saknat henne!!

Ut i friska luften nu!! :D


Lilla sötnosen ♥

Tisdagen!

Datum:2009-03-10 Tid:22:42:58   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

I förmiddags var jag på Arbetsförmedlingen en sväng. Hämtade lite annonser som jag ska söka. Plus att jag fick reda på att de skulle ha en utbildningsdag nästa tisdag, tror jag att det var. Olika skolor som skulle komma till Arbetsföemedlingen då, så dit tänkte jag gå! Kolla lite!

Gick lite på stan efter Arbetsförmedlingen, sen till maxi och handlade. Gick en promenad med Malin och Zigge när jag kom hem! :) Lika trevligt som vanligt! :)

Sen på eftermiddagen följde jag med storfiskarna Benny, Marcus och Martin till Sibborpsjön, där de hade lagt ut saxar (?) dagen innan. De skulle kolla om de hade fått någon fisk under natten, helt enkelt! Och jag hade ju självklart kameran med! :P


Marcus kollar första hålet i snöstormen! ;P


Martin kollar hål 2...


Och Martin var närmast en fisk, han hade fått lite sjögräs på kroken!


Hur många blondiner behövs det för och kolla om man fått fisk... :P


Men allt som fanns på deras krokar, var små stackars betesfiskar.. :S


Nej, ingen fisk den här gången inte..

När vi kom hem därifrån gjorde vi mat, sen färgade jag håret! Så nu är jag mörk igen! :D Gillade inte att vara mellanbrun, som de blev mer och mer av, ju mer färgen gick ur. Men nu trivs jag igen!!

Nu ska jag och Zigge strax gå ut och gå kvällspromenad, sen blir det sängen!

Imorgon måste jag söka de där jobben jag tog papper på idag. Och sen på kvällen ska vi eventuellt gå på legenhetsvisning! :D Måste ju snart ha en 3:a ju, pluggandet är inte långt bort! Och jag tror nog att vi blir kvar här i trakterna, i alla fall som det känns nu. Hittat en utbildning i Liköping som jag är inne på nu. Och Norrköping lockar inte ett dugg längre. Nej. Tror att det är bättre att hålla sig därifrån. Bara en känsla jag har.

Så imorogn blir de nog en titt på de nya lägenheterna! :D Och jag måste komma över tankarna jag har om att köpa saker. Jag tycker att man köper ett hus och man hyr en lägenhet. Man köper inte en lägenhet. Vet inte varför jag har fått för mig det! :S

Sov så gott mina vänner!!


Färgar håret!!

Datum:2009-03-10 Tid:19:33:15   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer

Sitter här med färg i håret nu igen! Behöver tona till det lite, mycket hade gått bort. Så nu ska jag bli mörk igen!! :D

Läsvärd bok!

Datum:2009-03-09 Tid:23:58:01   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Har precis läst klart en jätteintressant bok, som alla borde läsa: Diagnos Duktig: handbok för överambitiösa tjejer och alla andra som borde bry sig.  Fanns många bra delar i den.


En önskan:
Av hela vår soliga värld
önskar jag blott en trädgårdssoffa
där en katt solar sig...
Där skulle jag sitta med ett brev i barmen,
ett enda litet brev.
Så ser min dröm ut...


Som Sandra skrev i boken till mig: Var människa, var inte alltid starkast ♥
TACK!!

Läs den!!


Varför??

Datum:2009-03-09 Tid:23:36:27   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer

Varför ska saker och ting vara så komplicerade?
Varför blir det inte alltid som man tänkt sig?
Vem är det egentligen som förstår?
Och vem kan man faktiskt lita på?
Varför är människor så falska?
Varför är människor så ytliga?
Varför ljuger människor?

Ja, frågorna är många...
Om det är någon som har något svar, skulle ni ju kunna vara gulliga och berätta det..


 

God Natt Människor


 


Vänner

Datum:2009-03-09 Tid:19:43:29   I kategorin:Allmänt | 3 Kommentarer

Ta aldrig någon för givet.
Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,
för du kanske vaknar en dag och upptäcker
att du förlorat en diamant
när du var för upptagen att samla på stenar.

Det är bättre att ha få diamanter än många stenar. 




- Eller vad säger ni??
Har ni diamanter eller stenar?
Eller kankse båda?
Jag har mina diamanter,
och Ni vet vilka Ni är!



Nu orkar jag inte mer...

Datum:2009-03-04 Tid:18:55:08   I kategorin:Allmänt | 6 Kommentarer

Nu är jag för trött för att vara vaken längre.. Ska ta ett par värktabletter nu och gå och lägga mig, har så himla ont i örat nu! :( Har inte lyckats sova nåt alls idag, så det kankse inte är så konstigt att jag är trött..

Sov så gott mina vänner!!

Vårkänslor

Datum:2009-03-04 Tid:12:39:21   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Nästan så man blev lite gladare av att vara ut idag, det var varmt, soligt och snön smälter som bara den! Såg till och med snödroppar, växer vid porten mittemot här hemma!! Skulle nog vara riktigt skönt att sitta i en solstol på balkongen med en filt om sig och sola ansiktet lite!

Nu är det vår!!

Dagens i-landsproblem...

Datum:2009-03-04 Tid:12:37:17   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Köpte mig en vanlig Marabou chokladkaka igår när vi var på Maxi och handlade. Skulle ta en bit av den nu precis. Men den smakar cocos!! COCOS av allt också!! Var inte gott alls... :S Har de blandat ihop chokladsmetarna där på Marabou eller?? :P

Man kankse skulle skicka tillbaka den? Och klaga lite.. Hmm, dra till med att man är allergisk mot cocos och säga att man vill ha ett års förbrukning av REN Marabou choklad! :P Haha!! Vad nu en årsförbrukning är?!? 

Nä då, men hur som helst, jag blev besviken!!

Trött o sjuk...

Datum:2009-03-04 Tid:10:06:37   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Usch, ingen bra dag idag.. Kunde inte somna igår kväll när vi gick och la oss. Låg och vred och vände mig mellan kl 2 och 4 inatt. Sen gav jag upp, gick upp och drack en stor kopp te, för jag hade så ont i halsen. Vid halv 6 hugget tog jag en kopp till, med en macka till, för då var jag ju hungrig också! Låg i soffan och kollade på lite inspalelade grejer som jag inte sett. Tog kopp nummer tre framåt halv åtta kankse. Så skönt för halsen!

Strax efter åtta tänkte jag gå in och försöka sova lite, men det funkade ju inte. Hämtade datorn och kollade på två avsnitt av Lipstick Jungle!! Älskar den serien! Har tyvärr bara 3 avsnitt kvar att se nu, hoppas de kommer nya snar!! :P

Och nu är jag jättetrött. Men kan inte sova. Kan inte slappna av. Fattar inte..

Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag gå ut i tvättstugan och se om jag kan få någon tvättid, nya lakanen från Jotex kom igår! Så de måste jag tvätta så jag kan lägga i dem till ikväll!! :D De var så fina!!

Usch och fy och blä för allt!!!!

Sexparty!!

Datum:2009-03-02 Tid:14:54:56   I kategorin:Allmänt | 3 Kommentarer

Japp, i lördags var det antligen dags för sexpartyt! Var jätteroligt och jättetrevligt! Visar bilder som vanligt!


I fredags kväll hämtade vi Sandra vid tåget och åt lite mat på Stångebro gatukök.
Victor var också med hem till oss.


Sandra och Victor


På lördagen åkte vi in till Ikano och gick lite, och jag skulle klippa mig!


Bror var med och höll i shoppingpåsarna när vi var på toa! :P


Sen var det dags att klippa sig...


Och såhär blev det!!


Körde ner bror till stationen, han skulle till Mjölby på inflyttningsfest!


Och Sandra och jag åkte hem och började förbereda inför kvällen.


Cilla, Carro och Evve testar sugrören ;)


Marie och Malin


Nu är alla flickor samlade, och det är dags att börja!!


Mycket att titta och känna på... ;)


Carro hittade sin favorit!!


Lite av utbudet


Zigge var med bland alla brudar


Jag och mullvaden


Och med Mr Big


Vilken är bäst??


Zigge trivdes hos Carro :)


Jag och Malin


Hela glada gänget väntar på bussen in till Harrys


Evelina, Carro och jag


Tittut i bussen


Lilla Sandra


Så sött!!


Sandra var porrig som vanligt ;)


Jenny och Malin


Framme på Harrys!!


Systrarna!!


Hmm, vem gör sig bäst på kort?? :P


Pussipuss


Hehe, dethär är Sandra!! :P


Hotta brudar!!


Malin o jag


Mina flickor!!


Flickorna skakar rumpa!!


Törstiga flickor :P

Senare på kvällen mötte vi Victor inne i stan. Så han följde med oss hem och sov hos oss den natten med!

Jättetrevlig kväll, det får vi göra om snart igen! Eller vad säger ni flickor?? :P


RSS 2.0