Helgen

Datum:2010-03-28 Tid:22:01:26   I kategorin:Allmänt | 3 Kommentarer

I fredags var jag och Benny en sväng i Norrköping. Var på Skeppa först och Benny handlade grejer för sitt presentkort han fick när han fyllde år. Sen gick vi på stan en sväng, men blev gansksa snart hungriga. Benny ville att vi skulle åka till Leons och äta, så de gjorde vi! Deras pomme är ju bara för god! Men, tyvärr var den inte det längre... :S Har inte ätit där på flera år, de måste ha bytt pomme eller nåt. För den var inte alls god! Förr åkte man ju till Leons bara för att äta pomme ju, men så är det tydligen inte längre...

Innan vi åkte hem åkte vi förbi Candyland för att se vad det var för någonting. Men, det var väl som en vanlig godisaffär, bara att den var såååå stor. Men inget som var direkt billigare än i vanliga mataffären. Det som var lite roligt var väl att det fanns sånna jättestora förpackningar med Toblerone, kexchokad och vanlig mjälkchoklad, sånna som man kan vinna på lotterier annars. Men det är säkert en dröm för små barn att gå inna i den affären! :)

Vi skulle åka hem lagom när Malin slutade, så vi tog med henne hem :) Fast först var vi på studiebesök på hennes jobb, rena rama Kolmården ju! :) Massa fina och söta djur fanns det! Fick till och med hålla i några söta små råttbebisar, så små och så söta! :)

Igår kvall var vi och hälsade på Elmer, Fredik och Evelinas lilla son. Och han var såååå söt! Bara låg där och sov så sött så! :)

Har även gjort lite påskfint här inne, satt upp påskris:

 

Avslutar med en bild på Zigges snygga sovställning, han kan verkligen sova hur som helst! :P

 

 

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite :)

God Natt!!


Måste bara skriva en sak till...

Datum:2010-03-25 Tid:20:16:56   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer


... innan jag och Zigge myser vidare i soffan...

Men jag undrar en sak... Brukar ni tänka på ert "förflutna"?? Alltså hur saker var förr i tiden, vad man gjorde, vad man inte gjorde, vem man ungicks med, gamla skola/jobb, gamla bostäder, ja allt gammalt egentligen! Hur man hade det förr helt enkelt!

Jag har nog aldrig gjort det förr. Alltså inte ordentligt tänkt på gamla saker. Jag har nog hela tiden bara sett framåt, inte velat se bakåt på nåt sätt... Men jag vet inte varför, men senaste dagarana, ja kankse veckan, så har tänkt massa på det! På gamla vänner som man inte sett på jättelänge, på vilka man kankse umgicks med när man var yngre och sånna saker.

Och vissa saker saknar jag som bara den! Har tänkt massa på när jag och Sandra var mindre. :) Första gången hon och jag träffades. Vi gick i 4:an och hon började i vår klass. Sandra och pappa Ola kom och hälsade på i klassen. Alla vi elever satt i våra bänkar och jobbade. Bänkarna stod två och två, och den personen som satt bredvid mig var sjuk den här dagen. Eftersom det var den ända bänken som var ledig, så satte sig Sandra bredvid mig. Och det var kärlek vid första ögonkastet! ♥ Sedan den dagen har det vart Sandra och jag ♥ Kommer ihåg det som om det vore igår :)

Och tänk allt kul vi gjorde när vi var mindre. Så lite bekymmer man hade egentligen, även om vi tyckte att vi hade mest bekymmer i hela världen med vissa saker. Sakanar den tiden massa.. Vill gå i 6:an igen, vara 12 år, cykla mellan S:t Anna och Bottna varje dag, ibland flera gånger varje dag och bara ha det bra. Bada, sola, tälta, äta glass och läsa Frida!! Haha, det var väl så dagarna var då! ;)

Men sen tänker man på andra saker så fattar man ibland inte hur man kunde vara så dum att man gjorde vissa saker.. Man kankse inte alltid umgicks med rätt personer.. Man kankse inte alltid drack rätt grejer.. Man kankse inte alltid var på rätt ställen... Man gjorde nog mycket dumt när man var ung... :S

Samtidigt är det ju ingenting man ångrar, man lär sig ju av sina misstag... Efter varje misstag vet man att så ska man inte göra igen, och allt blir det det bättre! Man har ju också fått många bra erfarenheten av olika typer av människor, och har kommit fram till att många inte är de som man trodde att de var... Och tyvärr har det ju hänt några gånger, människor som man har haft närmast hjärtat är bara skit. Fy fan, rent ut sagt. Bläää... Är nog därför jag är väldigt misstänksam mot människor. Är rädd att de inte ska vara dem de utger sig för att vara liksom...

Jaja, nu har jag sluddrat lite om det, vet egentligen inte vad jag ville säga.. Och många av er som läser fattar kankse inte heller vad det är jag menar.. Tror att vissa som läser känner sig träffade.. Jaja...

Ville nog egenltigen bara säga att jag är glad och nöjd med mitt liv ♥
Har allt som jag vill ha just nu, min underbara Benny, mina och Bennys underbara familjer, mina underbara vänner, underbara lilla Zigge att mysa med. Ja, jag är nöjd! ♥

Nu däremot, säger jag GOD NATT!! :)


Torsdag

Datum:2010-03-25 Tid:19:22:34   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Idag har jag vart och klippt mig och gjort slingor! :) Skönt att få bort lite slitet hår och att bli lite ljusare nu när våren kommer. Fick stora Maria Montazami-lockar i håret, kände mig som värsta Hollywood-frun ju!! Haha!!

Träffade Linda på stan och åt lunch och tog en liten shoppingtur. Köpte ett par sommarskor, ett par vita tygskor. Köpte även ny ansiktsrengöring och schampoo + balsam hos frissan. Eller, jag tror att jag fick schampoot och balsamet, tror frisören missade att ta betalt för det. Annars fick jag himla bra rabatt på klippningen eller nåt! ;) Men vad är det man säger, gratis är gott, speciellt när schampoot och balsamet kostade långt över 200 spänn! ;)

Nu på kvällen har jag och Zigge legat här i soffan och myst och kollat på film. Och det ska vi nog fortsätta med resten av kvällen också :)

Imorgon ska jag och Benny ÄNTLIGEN åka till stan. Hehe, vi har sagt det jag vet inte hur länge, säkert flera månader, att vi ska åka in. Men det har aldrig blivit så, har allid kommit saker ivägen... Känner att det har blivit lite mycket av vissa saker senaste tiden, så jag inte har hunnit med det jag själv vill och behöver göra.. Måste väl säga nej lite mer kankse, man kan ju inte vara alla till lags jämt.. :( 

Hur som helst så ska vi i alla fall åka till stan imorgon. Norrköping tror jag närmare bestämt. Ska kolla lite grejer till sovrummet och så, se om vi kan komma fram till hur vi ska ha det där inne! :)

Nä, nu ska jag och Zigge mysa vidare i soffan. Så jag säger god natt redan nu.

GOD NATT!! :)


Tips på tävling!

Datum:2010-03-25 Tid:19:07:12   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer


Min vän Anna har precis startat en ny blogg, där hon tipsar om olika roliga saker på nätet :) Nu har hon en tävling där, kolla in får ni se:

http://annatipsar.blogg.se/2010/march/tavling-1.html 




Våffeldagen?!

Datum:2010-03-23 Tid:22:06:12   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer


Läste precis att det är våffeldagen på torsdag... Hmm, vi som inte ens har ett våffeljärn! :P Tror jag senaste åren har lyckats äta våfflor hos vänner och familj istället för hemma. För jag tror nog att jag har ätit våfflor allt!

Kankse skulle införskaffa ett våffeljärn? Fast, kankse inte så kul att slänga pengar på nåt som man bara använder 1 gång/år? Kankse finns nåt för 99 kr på Rusta som duger för de få tilfällena? ;)

Eller så försöker jag väl bjuda in mig själv till nån med våffeljärn som kan göra vållor åt mig!! Haha!! Nån som känner sig manad?? :P

Nä, nu ska jag gå ut med hunden en sista gång, sen hoppa i säng. Sovmorgon imorgon, börjar inte förens 10.40, skönt!! :) Hoppas på att det inte är några hemska djur ute nu när vi ska ut och kvällskissa. Igår var det någ några riktigt monsterdjur ute i mörkret när vi var ute.. Lät typ som ett väldigt, väldig hest och konstigt rådjur som skällde, samtidigt som det skrek liksom. Som om det blev skadat typ, att den fick ont. Eller kanske blev uppäten äv nåt.. :S Lät massa först, sen mindre och mindre... Tills det blev helt tyst... Och knakade och brakade inne i hagen.. Läskigt... När man inte ser vad det är heller!! Så jag och Zigge gick bara till tvättstugan, men det räckte nog, han hann med och göra alla sina behov på den lilla korta biten ;)

GOD NATT!!

Hej hopp!!

Datum:2010-03-23 Tid:20:05:06   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

I helgen var Amanda här, från fredag till söndag. I lördags var vi i simhallen i Ljungsbro och badade lite.


Benny och Amanda i bubbelpoolen



Amanda försöker hålla andan så länge som möjligt...



Benny och Amanda



Amanda och Zigge. Amanda ser ut och var helt inne i tv-programmet hon kollar på :P


På söndagen var vi Norrköping heöa familjen och åt först på Bacchus och sen var vi på teater. Vi hade fått biljetterna av mamma i julklapp till "Virus i bataljonen" på Dee Geer. Den var såååå bra!! En sån "Stefan och Krister-teater" eller vad man ska säga. Buskis, heter de väl föresten. Himla bra!! :D :D :D








Nu ska jag äta min jordgubbar som jag köpte idag framför tv:n. Inte långt kvar tills jordbubbssäsongen nu ju! Man måste ju vara lite positiv ju!! :D Då ska det plockas jordbubbar så det står härliga till!! :D I LOVE JORDGUBBAR!!! :D




♥ ♥ ♥ ♥



Köpte ju en ny ljusstake (tyckte jag behövde en till :P ) i fredags när jag och Sandra var på stan. Gillar den massa! Man kan byta ut själva "kragarna" runt ljusen, finns i massa olika fina färger och mönster! Så den kan man alltid ha ju, bara byta ut kragarna :) Mycket smidigt ;)




Men och utan blixt, så det verkligen syns hur den ser ut! :P



Mys med brasan i bakgrunden :)



Nä, nu ska jag äta mina gubbar och kolla vad tv:n har att erbjuda :)


Fredag med Sandra ♥

Datum:2010-03-19 Tid:20:37:55   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer


Nu har jag äntligen fått ordning på min telefon. Nu har jag fått rätt operatör och fått tillbaka mitt nummer :)

Har vart hos Sandra i Norrköping idag :) Var på stan och åt lunch och tittade runt lite. Sen åkte vi hem till henne och Jimmy, till deras nya lägenhet. Och den var stor!! Stor och jättefin!! Precis vid Strömmen i ett stort hus, så fint!! :D Lite bilder från idag:












Torsdagsmys hos Anna och Kajsa ♥

Datum:2010-03-18 Tid:16:29:58   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer


Torsdag idag och ledig från skolan! :) Ledig ända tills på tisdag faktiskt! :) Sen skola två dagar nästa vecka, sen påsklov. Hehe, snacka om mjukstart efter praktiken.

Praktiken ja.. Den är över nu i alla fall. Blev ju som sagt inte alls som jag hade täkt mig, tyvärr... Var väl egentligen de två sista dagarna som var bäst, då fick jag vara med ett par konstruktörer ett par timmar. Jaja, hoppas på bättre lycka nästa gång! Hur som helst så är det skönt att vara tillbaka i skolan nu igen, har saknat skolan och klassen! ♥

Idag har jag vart hos Anna och Kajsa! Gosat med lilla Kajsa, blir bara mer och mer kär i henne för varje gång jag ser henne! Hon är så himla mysig och gosig ♥ Vi var ute och gick, åt lunch ihop och bara var. Jätteskönt! :)

Imorgon ska jag åka till Sandra ♥ och kolla hennes och Jimmys nya lägenhet! De har precis flyttat (utan att jag var med och flyttade, kors i taket ;) ) så jag måste ju inspektera! :D Sen ska jag även hämta Amanda i Norrköping, hon ska vara hos oss över helgen ♥

Nä, kanske bäst och gå och börja med maten för mannen är på väg hem från jobbet nu!


Kajsa, världens gladaste tjej! ♥
(Tog bilden från dig, Anna ;) )



3 år ♥

Datum:2010-03-17 Tid:20:43:21   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer


♥ ♥ ♥ Idag är det 3 år sen jag och Benny började prata med varandra ♥ ♥ ♥

Men det känns ändå som igår :)

3 underbara år!

♥ Älskar dig hjärtat! ♥

 




Länge sen...

Datum:2010-03-05 Tid:20:09:52   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer


Ja, nu var det riktigt länge sen..

Men jag har varken haft ork, tid eller lust på ett bra tag att skriva. Sitter framför datorn 8 tim/dag på jobbet, så jag orkar inte sitta ännu mer vid datorn när jag kommer hem från jobbet. Så då har det inte blivit något bloggande alltså!

Har ju praktik fortfarnade. En vecka kvar bara, sen skola igen. Ska bli himla skönt att komma tillbaka till skolan, praktiken var inte som jag ville och hopades på. Utan en stor besvikelse.

Vi har fått sovrummet målat nu i alla fall!! Det var en målare här igår och målade, det blev jättebra! Valde färgen "krita" som är vit men en aning grå nyans i. Var riktigt bra!! :D Så nu ska vi se om vi hittar några fina väggord att ha över sängen. Eller fundera på hur vi ska inreda med grejer på väggarna och sånt! :)

Kan ju passa på att säga grattis till Madde, som fyller år idag!! :D Och även grattis till Linda, som fyller på söndag!

RSS 2.0