Helgen

Datum:2010-03-28 Tid:22:01:26   I kategorin:Allmänt | 3 Kommentarer

I fredags var jag och Benny en sväng i Norrköping. Var på Skeppa först och Benny handlade grejer för sitt presentkort han fick när han fyllde år. Sen gick vi på stan en sväng, men blev gansksa snart hungriga. Benny ville att vi skulle åka till Leons och äta, så de gjorde vi! Deras pomme är ju bara för god! Men, tyvärr var den inte det längre... :S Har inte ätit där på flera år, de måste ha bytt pomme eller nåt. För den var inte alls god! Förr åkte man ju till Leons bara för att äta pomme ju, men så är det tydligen inte längre...

Innan vi åkte hem åkte vi förbi Candyland för att se vad det var för någonting. Men, det var väl som en vanlig godisaffär, bara att den var såååå stor. Men inget som var direkt billigare än i vanliga mataffären. Det som var lite roligt var väl att det fanns sånna jättestora förpackningar med Toblerone, kexchokad och vanlig mjälkchoklad, sånna som man kan vinna på lotterier annars. Men det är säkert en dröm för små barn att gå inna i den affären! :)

Vi skulle åka hem lagom när Malin slutade, så vi tog med henne hem :) Fast först var vi på studiebesök på hennes jobb, rena rama Kolmården ju! :) Massa fina och söta djur fanns det! Fick till och med hålla i några söta små råttbebisar, så små och så söta! :)

Igår kvall var vi och hälsade på Elmer, Fredik och Evelinas lilla son. Och han var såååå söt! Bara låg där och sov så sött så! :)

Har även gjort lite påskfint här inne, satt upp påskris:

 

Avslutar med en bild på Zigges snygga sovställning, han kan verkligen sova hur som helst! :P

 

 

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite :)

God Natt!!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej hej.



Hittade av en slump till din blogg, så roligt.

Vet inte om du minns mej men vi gick på Berga, jag gick i 9:6 tror ja om ja inte minns fel. Har inga minnen kvar av Berga-tiden, och ingen kontakt med någon heller.



Alltid kul att läsa om hur folk har det nu:).

Hoppas allt är bra med dig.



Kram Camilla

2010-04-10 @ 12:19:29
URL: http://vitaboet.blogspot.com
Postat av: Camilla

Hej igen. Har du facebook? Adda gärna mig där:

monika camilla karlsson kan du söka på.



Kram C

2010-04-10 @ 17:03:23
URL: http://vitaboet.blogspot.com
Postat av: Carolina

sv: Tack så mycket, va snällt av dig. =)

2010-04-13 @ 21:29:29
URL: http://carolinaelisabet.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0