Fredag

Datum:2010-04-30 Tid:20:23:41   I kategorin:Allmänt | 3 Kommentarer

Nu var det länge sen jag skrev ordentligt. Men har inte haft lust med det. Har hänt så himla mycket.. Alldeles för mycket... Blir bara så himla besviken på vissa människor, de gör ju inte direkt livet lättare för mig! Som att det ska vara så jävla synd om dem... Bara dem, dem, dem hela tiden.. Men jag då?? Hur jag mår, eller vad känner, tycker och tänker?? Nä, de tänker de inte på inte... Jag skulle faktiskt också vilja ha lite omtanke för en gångs skull... :`( Men, jag kan ju bara konstatera det igen - alla människor behövs inte i mitt liv.

Fy...

Kände bara att jag ville klaga av mig lite... ;)

Idag har i alla fall vart en bra dag, har vart hos Linda hela dagen och pluggat! Och fikat... :P Haha!! Man måste ju göra det för och kunna plugga ju! ;) Men vi var jätteduktiga och fick massa gjort, himla bra. Så det kändes skönt! :)

Valborg idag. Men vad är det? Kolla på brasa och supa? Nej, har nog vuxit ifrån det. Eller så är det bara inte rätt läge nu. Så det blir Valborg hemma i soffan! :)

Nä, nu får det vara nog för idag! Blev väl inget jätteroligt inlägg. Men jag behövde skriva av mig lite, och det är väl det bloggen är till för? :)

Trevlig valborg, alla mina vänner där ute! ♥


Datum:2010-04-24 Tid:20:30:16   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Vart en väldigt jobbig vecka, mycket funderingar och tankar.

Igår var vi på begravningsbyrån och fixade allt inför begravning. Hemskt. Hemskt att behöva sitta och välja vilken kista mormor ska ligga i. Välja vad det ska stå i dödsannonsen. Finns nog bara ett ord för det, hemskt.

Dödsannonsen var med i NT idag:

 

Tycker dikten på är så himla fin... ♥


Mormor...

Datum:2010-04-19 Tid:18:19:05   I kategorin:Allmänt | 4 Kommentarer


Nu har lilla mormor somnat in...
Nu får hon äntligen träffa morfar i himlen igen...
♥ ♥ ♥


Cup Cakes!

Datum:2010-04-19 Tid:06:56:12   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Igår var Börje, Gertie, Gunvor och Arne här och fikade, så jag gjorde cup cakes för första gången i mitt liv! Trodde det var nåt speciellt med själva muffinsen då också, men det var det ju inte! Var ju vanlig muffins i botten ju. :P Var ju bara glasyren som var skillnaden. Ja, eller frostingen, som det så vackert stod i kokboken... Bakade ur Leilas bok, tycker det finns så mycket bra recep där! Tog bilder på dem, de ser nästan giftiga ut med färgerna och strösslet :P Men goda var de! :)








Nu ska jag äta frukost, sen iväg till skolan. Ser ut och bli himla fint väder ute idag, hoppas det inte blåser som det gjorde igår, så man kankse kan sitta ute i solen lite efter skolan :)


Receptletande... :)

Datum:2010-04-17 Tid:18:24:40   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer

Idag har vi vart ute och krattat massa löv i trädgården. Var kanske inte världens bästa dag att kratta löv på, eftersom det blåste så himla mycket. Det gällde att kratta i medvind!! :P Haha!! Men det blev ju fint efteråt :)

Anna, Jocke och Kajsa var här förut också, så vi planerade lite inför Gotlands-semestern. Ska bara få ett ok från Jockes mormor först, så vi kan sova hos henne, så ska vi boka sen! :D En vecka på Gotland i sommar - UNDERBART!!!! :D :D :D Längtar redan!

Nu sitter jag och letar lite nya recept, för vi ska få fikagäster imorgon :D Kollade faktisk i Leilas bok och hittade massa bra. Funderar på och prova på att göra cup cakes, har faktiskt aldrig gjort det. Är ju vanliga muffins i och för sig, med lite glasyr på :P Men de ser ju så himla goda ut när hon står där i tv och bakar! Med massa olika finna strössel och blommor och allt vad hon nu har på de där muffinsarna :)





Ser det inte för gott ut?? :P

Nä, nu ska vi åka och handla lite, och köpa pizza! :P


Senaste tiden! :)

Datum:2010-04-15 Tid:23:13:49   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer

Redan torsdag och helg - IGEN!!! :D

Idag har vi haft "husmöte" alla vi som bor i huset. Var trevligt och prata och fika med alla, verkar vara bra grannar vi har fått! :) Bestämde hur vi skulle sköta trädgården och sånt, nu när snön smält och man kan börja fixa ordning ute :)

Fixade orning lite ute förra helgen, köpte penseer och satte i krukorna vid ingången. Gör ju så himla mycket med lite blommor ju! Zigge var självklart med ut och planterade och höll vakt ;)













Har hänt ganska mycket sen sist jag skrev, har verkligen vart fullt upp. Det har vart påsklov med massa och göra, påskfirande, flytt av Malin, veterinärbesök med Zigge, pluggande, firat pappa som fyllt år.

Appropå fylla år, så säger jag grattis till Camilla som fyller 25 år idag! :D Jag och Camilla hade engelska ihop på högstadiet och satt bredvid varandra på lektionerna då. Men sen vi slutade 9:an har vi inte hörts av, och nu för ett par dagar sen hittade hon min blogg! :D Tycker jag är jättkul, har faktisk saknat henne! Så det är himla kul att kunna ta upp kontakten! :)

Ja, vad har hänt mer... Benny har börjat jobba bara eftermiddag nu ett tag. Är väl lite stuligt på jobbet, så han ska jobba bara eftermiddag några veckor. Så nu ses vi bara på helgerna. Förut har han jobbat varannan vecka förmiddag och varannan kväll, så vi har setts en vecka och vart ifrån varandra en vecka. Och det har ju funkat bra! Men nu tycker jag allt att det är lite ensamt, såhär andra veckan han är ifrån mig. Fast det som är bra, är ju att han bara jobbar 4 dagar/vecka, så han är ledig på fredagar, precis som jag! Långhelg ;) Så om några minuter slutar han och kommer hem!! ♥

Zigge verkar må bättre nu, och det är väldigt skönt! Han har vart riktigt, riktigt dålig ett tag. Men han verkar ha bättrat på sig och mår bra igen! Tror han har vårkänslor, han vill bara vara ute hela tiden. Han nästan vägrar gå in när vi vart ute på promenad, utan han vill sitta på verandan och bara sola, njuta, vakta lite och sen springa bort och kissa på syrenbusken var tionde minut ;) Hihi, han är så söt, lilla mannen ♥

Kolla vilka sovställningar lilla mannen har i soffan då! Helst ska kuddarna ligga i hörnet av soffan, men filten ovanpå, då är det tydligen som bäst! För där uppe mitt på högen ska han ligga! Haha, det gäller ju att göra det bekvämt för sig ;)


















Oj, blev visst ganska många bilder på honom! Men han är ju så söt, så det göra ju ingenting! ;)

Sen vill jag skänka en extra tanke till en vän som har det jättejobbigt just nu. Och hoppas allt blir bättre... ♥

Avslutar med en fin bild uppe från sjön som jag tog en kväll den här veckan. Ljungs kyrka som lyser så fint på bilden :) Föresten såg jag en jättestor huggorm uppe vid sjön förut när jag och Zigge var ute och kissade. Den var väldigt lång, men inte så tjock. Usch, så äcklig!! Så jag och Zigge vände direkt, så nu blir det ingen mer promenad utmed sjön! :P



Och det var ju mycket finare i verkligheten på himlen, är svårt att få med det fina på kort ju! ;)

Nä, nu ska jag väl avsluta, Benny kommer hem snart! ♥

God Natt! ♥


Tävling hos Anna!

Datum:2010-04-06 Tid:20:57:46   I kategorin:Allmänt | 0 Kommentarer


Ny tävling hos Anna igen!

Man kan vinna ett jättefint smycke från http://www.hjartsmycken.se/

Kolla in Annas blogg och tävla där: http://annatipsar.blogg.se/2010/april/tavla-om-smycke-fran-hjartsmycken.html



RSS 2.0