Fredag!

Datum:2009-05-22 Tid:14:44:11   I kategorin:Allmänt | 1 Kommentarer

Frågade Benny imorse om vi inte kunde åka till Ulfåsa och kolla lite på möbler, vad de har för någonting! Jag har aldrig varit där, och det ligger ju inte så långt bort (Benny har jour, så han får ju inte vara mer än en timme från jobbet).

Och det tyckte han att vi kunde göra! Men det tog inte många minuter efter att vi pratade om det, tills han fick ett migränanfall.. :S (Kankse var han sätt att säga att han egentligen inte ville.. :P )

Han gick och la sig och vilade/sov ett par timmar, och sen blev det lite bättre! Jag hoppade in i duschen för att göra mig iordning, och Benny gick ut med Zigge. När de var ute på promenad, blikade det till i lamporna... Så himla typiskt!!! För det finns ju risk för att det gjort det nere på jobbet också, och någinting stannat eller vad det nu är. Och mycket riktigt, när de kom tillbaka, sa Benny att han hade fått larm... :S Så himla typiskt!!

Så antingen skulle det gå jättefort, eller så kunde det väl ta hur lång tid som helst.. :S Är kankse inte meningnen att vi ska åka till Ulfåsa idag!! :P

Hoppas på att han kommer hem snart igen, så vi kan åka dit innan de stänger! :)


Kommentarer
Postat av: Benny Brandman

HAHA fejkat migränanfall...... OM du bara visste hur jävligt det var så skulle ni inte skämta om det ens :P ;)

2009-05-22 @ 19:04:24
URL: http://bennybrandman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0