Gjorde lite tarot på en sida:

Datum:2009-01-30 Tid:01:42:20   I kategorin:Allmänt | 2 Kommentarer

Fyra Mynt
Fyra Mynt

Saker som du bör släppa:

4 Pentagram: Situationen som representeras av 4 i pentagram är för det mesta en situation där ens materiella trygghet och säkerhet känns hotad. Man har jobbat under en längre period för något, skaffat sig en bra grund, och man vill ha kvar det som man anser är sitt. I kärlek kan kortet betyda att man lätt blir svartsjuk och att man är rädd för att förlora sin partner.

Enligt en annan tolkning betyder kortet ett kontrakt som gynnar frågeställaren ekonomiskt. Om 4 bägare finns med, betyder kortet gåva från sin älskning. Kortet kan också betyda en möjlighet att köpa sig något på REA. Kortet kan också betyda egendom på landet.

Döden
Döden

Saker som du bör behålla i ditt liv:

Döden: Döden betyder att situationen omvandlas. Kortet framkallar även en ändrad inställning till situationen och ett nytt sätt att tänka. Döden handlar väldigt mycket om att släppa taget för att smärtan som kommer med det här slutet eller omvandlingen skall kunna försvinna. Kortet kan dyka upp i samband med en förändring på arbetet, i ens relationer eller ens sätt att leva. Döden anses för det mesta vara positivt eftersom det som leder till döden är oftast mindre trevliga händelser i ens liv, som kan orsaka smärta och lidande.

Enligt en annan tolkning betyder Döden även att en viss situation - positiv eller negativ tar slut. Hur det slutar kan andra kort berätta. Om Döden dyker upp bredvid ett pentagramkort, slutar situationen bra ekonomiskt sett för frågeställaren. Men om Döden dyker upp bredvid Tornet, kan slutet innebära död eller en annan stor katastrof.


Kejsarinnan
Kejsarinnan
 

Saker som du håller på att få i ditt liv:

Kejsarinnan: Du kommer att känna kärlek, överflöd, harmoni och balans, oavsett vilken fråga du har ställt. I allt som du företar dig är du mycket kreativ och du använder dina inre tillgångar väl. Situationen som du nu befinner dig i kommer att ta fram hela din kreativa potential som du kommer att utveckla vidare. Kejsarinnan är det enda kortet i tarot som symboliserar äkta ovillkorlig kärlek. Men hon symboliserar även överflöd, rikedom och stor kreativitet. Kejsarinnan är ett positivt kort, som även kan betyda graviditet, i synnerhet om Page i Pentagram eller Page i Bägare finns med.

Enligt en annan tolkning betyder Kejsarinnan ansvar, disciplin, kontroll över situationen, arbetsförmåga, aktivitet. Kortet anses mycket positivt för dig som är kvinna. Kejsarinnan står för alla mogna kärleksfulla kvinnor som tar ansvar och som tar hand om andra: mor, mormor, farmor, etc. Kortet står även för det övergivande som de här kvinnorna kan lida.


Fem Mynt
Fem Mynt
 

Din omgivning - hur den påverkar dig:

5 Pentagram: Vänta dig en ekonomisk förlust, ekonomisk nöd, uteslutning eller dålig hälsa. Perioden kan vara svår eftersom man är ensam med sina problem. Man känner sig marginaliserad och fattig.

Enligt en annan tolkning betyder kortet förutom det som står ovan även personlig depression och en oförmåga att klara av vardagens krav och måsten. Ibland kan kortet betyda att man blir bestulen.


Översteprästen
Översteprästen
 

Saker som du bör ge till andra eller din omgivning:

Överprästen: Social och moralisk makt och de konsekvenser detta får för den enskilde individen. Någon vill att du skall bete dig eller tänka på ett visst sätt och han/hon går på dina nerver. Det är nog dags att försöka inse vem man är och var man står i förhållande till alla andra. Priset för gemenskap med en viss grupp kan innebära att man måste ge upp en del av sig själv. Överprästen kan även betyda något som anses omoralisk.

Enligt en annan tolkning betyder kortet stora löften, stora planer, solidaritet, övertalningsförmåga, men även illusion och hopp.


Tio Stavar
Tio Stavar
 

Något som snart börjar:

10 Stavar: Kortet står för en tung bördan som måste bäras. Kanske är det frågan om ett mycket stort ansvar som har lagts på frågeställaren. Du jobbar väldigt mycket, du är helt utmattad och du vet inte längre varför eller vilka dina mål är längre. Det är dock en börda som du själv måste bära eftersom det inte finns någon annan som kan stödja dig.

Enligt en annan tolkning bombarderas frågeställaren med nya uppgifter eller för många uppgifter samtidigt. Även kärlekslivet är kaotiskt. Frågeställaren får anstränga sig dubbelt så mycket för att bli av med den här bördan.


Åtta Svärd
Åtta Svärd

Din läxa - det som du bör lära dig nu:

8 svärd: Kortet betyder förtryck, blockeringar, och en allmän känsla av att fastna i en situation. Du kan känna att du inte kan komma vidare i ditt liv. Det finns alltid något sätt att ta sig ut från en situation. Kortet kan också betyda att man är besatt av en person eller idé.

Ett mycket negativt kort.  


Kommentarer
Postat av: Sofia - FOTOBLOGG

Hejsan!

Kikar in för att önska dig en härlig kväll :D

Kram, Sofia

P.s. Rösta gärna på mina bilder. Mer information hittar du på bloggen.

2009-01-30 @ 01:51:46
URL: http://sofiasfashionroom.blogg.se/
Postat av: mie

sugen på en ny bloggdesign? Kolla in här: http://memie.blogg.se/2009/january/budgivning-lila-design-1.html

2009-01-30 @ 01:54:27
URL: http://memie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0